Primăria Deva a bătut din nou palma cu CEH pentru furnizarea de...

Primăria Deva a bătut din nou palma cu CEH pentru furnizarea de energie termică

DISTRIBUIȚI

Marți, 12 iunie, a avut loc o întâlnire  între primarul Nicolae-Florin Oancea, alături de care au stat șefii unor direcții de specialitate din Primăria Deva și conducerea Complexului Energetic Hunedoara. Scopul întâlnirii a fost  continuarea colaborării dintre administrația locală și furnizorul de energie termică în municipiu.

CEH încearcă inclusiv să recâștige clienți la Deva, pe o piață în care lideri sunt firmele private, iar gazul este preferat oricărei alte soluții. În urma întâlnirii s-a convenit ca la Deva să fie stabilit un grup de lucru – format din reprezentanți ai primăriei, ai Complexului Energetic Hunedoara și ai Asociațiilor de Proprietari din municipiu – care va căuta soluții pentru recâștigarea consumatorilor debranșați de la sistemul centralizat și continuarea lucrărilor de contorizare individuală a locuințelor.

Ajutorul venit din partea administrației locale este incontestabile, pentru că va subvenționa, în continuare, prețul energiei termice furnizate populației. Dacă abonații ar cumpăra energia termică cu prețul de vânzare nesubvenționat, CEH și-ar pierde clienții în cel mult un an de funcționare. Pe de altă parte, subvenționarea acestui serviciu nu este fair play pe o piață liberă.

Complexul Energetic Hunedoara promite, așa cum a mai promis, să  caute soluții pentru menținerea locurilor de muncă – pe de altă parte, să atragă  fonduri nerambursabile în vederea modernizării rețelei de transport, distribuție și furnizare a agentului termic.

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii