Prefectul Marian – preocupat de „Drumul Regelui”

Prefectul Marian – preocupat de „Drumul Regelui”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian a participat la întâlnirea organizată de primarii comunelor Vața de Jos, județul Hunedoara și Petriș, județul Arad, cu scopul de a analiza posibilele colaborări pentru punerea în valoare a „Drumului Regelui”.

 

Principalul scop al întâlnirii l-a constituit modalitatea prin care cele două primării, împreună cu autoritățile județene, vor putea colabora în viitor având în vedere dezvoltarea durabilă dar și modalitatea de obținere a finanțării și punere în valoare a „Drumului Regelui” care unește cele două unități administrativ teritoriale și cele două județe.

Cu acest prilej a fost prezentat și semnat  „PROTOCOLUL DE COLABORARE” dintre cele două primării, în vederea dezvoltării mediului socio-economic din cele două comune.

Discuțiile, la care au mai participat reprezentanți ai Consiliului Județean Hunedoara și ai Consiliului Județean Arad, deputatul PNL de Hunedoara, Vetuța Stănescu și subprefectul județului Arad au avut loc la limita dintre județele Hunedoara și Arad, aflată pe DJ 707, cunoscut sub numele „Drumul Regelui”.

Reabilitarea celor 17 km de drum pietruit va duce la crearea unei legături auto mai scurtă între județele Hunedoara și Arad, făcând conexiunea între două obiective regionale majore: Castelul Regal Săvârşin (Arad) şi staţiunea balneară Vaţa de Jos (Hunedoara), ambele cu un important potenţial turistic si economic.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii