Prefectul Marian și-a onorat promisiunile față de mineri / Guvernul a alocat...

Prefectul Marian și-a onorat promisiunile față de mineri / Guvernul a alocat fonduri importante pentru plata tichetelor și transportului

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

 9,540 milioane lei – pentru 3.995 angajați ai complexului energetic

 

Vineri, 26 februarie, angajații Complexului Energetic Hunedoara au primit sumele corespunzătoare contravalorii tichetelor de masa (10 luni) și ale decontului de transport (9 luni).

 

Suma totală plătită de Guvernul României este de 9,540 milioane lei, pentru 3995 angajați ai complexului energetic.

Potrivit directorului Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Hunedoara, Octavian Băgescu, ordinele de plată au fost întocmite de angajații agenției și trimise joi, 25 februarie, către trezorerie, astfel că astăzi banii au intrat în conturile beneficiarilor.

Plata drepturilor angajaților CEH a fost efectuată conform H.G. 51 din 24.02.2021 și a unei dispoziții semnată de ministrul Muncii și Protecției Sociale.

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, care a promis liderilor sindicali mineri că până în data de 26 februarie vor fi plătite drepturile bănești restante, mulțumește ministrului Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, și ministrului Energiei, Virgil Popescu, pentru rezolvarea în timp scurt a solicitărilor salariale ale minerilor și energeticienilor hunedoreni.

Astfel, au fost respectate toate acordurile semnate cu reprezentanții minerilor.

BIROUL DE PRESĂ AL PREFECTURII HUNEDOARA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii