Petroșani / Parcul Central „Carol Schreter”, pregătit de autorități pentru manifestările ce...

Petroșani / Parcul Central „Carol Schreter”, pregătit de autorități pentru manifestările ce vor avea loc joi în cinstea Zilei Minerului

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Pentru festivitățile ce vor avea loc în Parcul Central „Carol Schreter” din Petroșani, cu ocazia zilei de 6 August, primăria pune la punct în aceste zile ultimele detalii. În primul rând, pentru a patra oară, anul acesta a fost cosit tot parcul, iar luni și marți au fost „frezate” și gardurile verzi, care acum au un aspect foarte plăcut. Tot pentru a patra oară, vinerea trecută s-au spălat cu apă, detergent și cu periile toate aleile parcului. S-a insistat inclusiv pe Statuia Minerului, cum spuneam atunci, care a recăpătat strălucirea de odinioară. Luni n-au scăpat de apă nici băncile, iar la rondurile de flori s-au mai făcut mici amenajări. În fine, marți, 4 iunie, a venit rândul fântânii arteziene. În documentarea noastră pentru un alt material, am trecut marți exact pe lângă fântâna amintită. Câțiva lucrători din cadrul DADPP spălau de zor cu furtunul de apă fântâna, oprită la acea oră, urmând ca în cursul zilei de marți fântâna să fie repusă în funcțiune.

„Cam de o lună a fost repusă în funcțiune această fântână arteziană și deja era plină de frunze și de mizerii aduse de vânt. Operațiunea asta de spălare trebuie făcută lunar, deci a venit rândul. Pentru că joi parcul nostru va avea o zi festivă, cu atât mai mult trebuia să facem treaba asta”, ne-a spus unul dintre oamenii ce munceau.

Una peste alta, în concluzie, cel mai mare parc al Petroșaniului arată în acest moment relativ bine. Până și gardul de la locul de plimbare al câinilor a fost vopsit. Deși, acolo, și am mai spus doleanța cetățenilor, ar mai trebui un gard despărțitor și vreo două bănci, astfel încât cei ce își plimbă cățeii să poată sta liniștiți, fără teama că în orice moment câinii aflați acolo pot să se încaiere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii