Curăţenie în Cartierul Dimitrov și în Parcul Central „Carol Schreter”

Curăţenie în Cartierul Dimitrov și în Parcul Central „Carol Schreter”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

de Corneliu BRAN

Angajații primăriei, sub coordonarea directă a primarului Tiberiu Iacob-Ridzi, au atacat mai multe zone ale Petroșaniului, continuând seria de lucrări de vară de curățenie, înfrumusețare și întreținere a localității.

În parc, muncitorii au cosit iarba, au greblat și au strâns iarba, au încărcat-o în remorca tractorului, au măturat aleile și au strâns mizeriile. La final, tot parcul arăta lună și bec, spre bucuria copiilor și părinților care se aflau în parc.
În paralel, în cartierul vecin acestui parc, Dimitrov, o altă echipă a primăriei muncea la refacerea spațiilor verzi. Nu în ultimul rând, trebuie evidențiat faptul că tot joi au fost montate în Dimitrov și bănci, o noutate din acest punct de vedere, în acest cartier lipsa băncilor fiind de notorietate.
„Da, continuăm aceste acțiuni începute de câteva luni de zile, pe care, de altfel, le-am făcut și în anii anteriori în fiecare vară și primăvară, deoarece cu toții ne dorim un Petroșani cât mai curat și cât mai ordonat. Le mulțumim totodată și cetățenilor care ne întind câteo mână de ajutor și care curăță și înfrumusețează zonele unde locuiesc”, ne-a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii