Petrila / Echipa de robotică de la „Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși” a...

Petrila / Echipa de robotică de la „Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși” a organizat o activitate de colectare a DEEE-urilor

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

La finalul săptămânii trecute, echipa de robotică WAFY din Petrila a organizat un eveniment de colectare a DEEE-urilor sub numele de ,,Spune NU Risipei!”, în parteneriat cu RESPONDEEE, Primăria Orașului Petrila și Consiliul American pentru Educație Internațională.

 

În data de 7 Aprilie 2022 echipa de robotică WAFY a organizat la Grădinița nr.2 din Petrila un eveniment de colectare a DEEE-urilor, deșeuri de echipamente electrice și electronice, cu scopul de a informa atât copiii, cât și adulții despre importanța reciclării și efectele benefice ale acesteia asupra mediului. Pentru a-și arăta suportul de sprijin față de acțiunea elevilor, primarul Vasile Jurca și viceprimarul Heljiu Marius au fost prezenți alături de ei. Vorbindu-le la un moment dat elevilor și cadrelor didactice prezente, primarul Vasile Jurca a reamintit de importanța reciclării deșeurilor și de felul în care primăria susține aceste evenimente.

„În cadrul evenimentului a fost prezentat un sterilizator de măști, extrem de portabil, care poate fi realizat la aproape orice locuință normală cu scopul de a reduce poluarea realizată de măștile de unică folosință care sunt aruncate. Una peste alta o acțiune extrem de utilă și de interesantă, în care elevii noștri de la robotică și nu numai au fost implicați total, ei fiind interesați de astfel de evenimente care nu sunt deloc singulare în localitatea noastră”, a declarat pentru ZVJ, doamna profesor de fizică, Nicoleta Cîndea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii