Pentru Colegiul Tehnic „Dragomir Hurmuzescu” / Echipamente IT noi

Pentru Colegiul Tehnic „Dragomir Hurmuzescu” / Echipamente IT noi

Timp de citire: un minut

Primăria Deva caută furnizor pentru echipamente IT aferente proiectului „Reabilitarea ansamblului de clădiri şi echiparea infrastructurii educaţionale a Colegiului Tehnic Energetic Dragomir Hurmuzescu”.

Valoarea estimată a achiziţiei este 165.685,16 lei fără TVA. În acest sens primăria organizează o licitaţie publică. Tipul de echipamente şi softuri este descris în conţinutul caietului de sarcini. Data limită de depunere a ofertelor este 18.08.2015 la ora 10:00.

Proiectul per ansamblu a demarat în februarie 2014, este finanţat din fonduri europene şi are o valoarea totală de 15.539.215,81 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 12.319.771,11 lei, iar restul contribuţiei aparţine primăriei Deva.

Proiectul prevede reabilitarea spaţiilor de învăţământ, a reţelelor termice şi electrice, a sistemului de apă şi de canalizare, înlocuirea de geamuri, uşi, reabilitarea atelierelor, bibliotecile, cabinetul de informatică, un gazon sintetic pe terenul de sport, reabilitarea peisagistică, şi, evident, dotarea cu echipamente IT.

S. LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii