Perfecţionare / Dascăli hunedoreni, din nou în bancă

Perfecţionare / Dascăli hunedoreni, din nou în bancă

Timp de citire: un minut
Pentru pregătirea cadrelor didactice din şcolile hunedorene pentru activitatea la clasă, pentru bunul mers al şcolii, Casa Corpului Didactic, în colaborare cu inspectorii şcolari de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara, au analizat nevoile de formare, grupurile ţintă, temele şi modalităţile de realizare a activităţilor specifice.
Astfel, peste 300 de profesori, mai ales debutanţi de diferite specialităţi – învăţământ preşcolar, învăţământ primar, limba engleză, fizică, biologie, educaţie fizică şi sport, arte, matematică, limba română, discipline tehnice şi educaţie tehnologică – au fost invitaţi în sălile de curs, la sfârşitul săptămânii trecute.
Au fost abordate cu precădere probleme de metodica predării – învăţării, dar nu au lipsit teme diverse şi aspecte de noutate din domeniul proiectării didactice, comunicării educaţionale, evaluării. Unele dintre programele prezentate vor continua şi în perioada următoare.
Totodată, cadrele didactice selectate şi validate, în acest an, în corpul de metodişti ai inspectoratului şcolar precum şi responsabilii cu formarea continuă din şcoli – alte aproximativ 300 de persoane – au participat la sesiuni de formare în domeniile de competenţă respective.
Având în vedere importanţa activităţilor menţionate, acestea au fost derulate cu susţinere de la buget.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii