Pentru angajaţi ai Complexului Energetic Hunedoara, / Formare profesională pe fonduri europene

Pentru angajaţi ai Complexului Energetic Hunedoara, / Formare profesională pe fonduri europene

Timp de citire: un minut
Sâmbătă, 28 noiembrie 2015, în Sala de Festivităţi a Asociaţiei „Caritas” Petroşani, Asociaţia „Caritas” Câmpulung a organizat conferinţa campaniei de promovare a beneficiilor participării la Programele de Formare Profesională Continuă, organizată în cadrul proiectului POSDRU/182/2.3/S/154775 cu titlul „COMUN – Calificare profesională la locul de muncă”.
Pentru cei care nu ştiu, 350 de angajaţi din Hunedoara (Complexul Energetic Hunedoara), Gorj, Piteşti, Curtea de Argeş şi Vâlcea (Oltchim), din sectorul de energie şi activităţi conexe, au participat – pe o perioadă de 9 luni – la cursuri de îmbunătăţire a capacităţii profesionale în cadrul unui proiect cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, implementat în parteneriat cu Asociaţia Solidaritatea Umană din Piteşti.  Din cei 350 de angajaţi, au fost implicaţi în acest proiect 96 de cursanţi de la Complexul Energetic Hunedoara.
La conferinţa de diseminare au participat cursanţii beneficiari ai proiectului, precum şi: dr. ing Emil Floruţ – director general al CEH, ing. Rdu Lupuleac – director Mina Livezeni, ing. Gheorghe Munumar – director Sucursala „Prestserv”, ing. Cosmin Chiuzan – director Mina Vulcan,  ing. Doru Visan – director Sucursala Paroseni – Termocentrală, ing. Claudia Ciucă – şef servicii organizare şi formare profesională, ing. Petre Nica preşedinte Sindicatul „Muntele”, Sorin Dumitraşcu – speaker PETSOR (firma organizatoare a evenimentului), Florin Daniel Pîrvu – coordonator activităţi locale, Cristina Barbu – expert formare în cadrul Asociaţiei „Caritas” Câmpulung. Au fost prezenţi de asemenea şi reprezentanţi ai Asociatiei „Caritas” Petroşani, Nicolae Rotaru  şi Alexandru Kelemen.
Claudia Ciucă a apreciat ca extrem de util acest proiect pentru cursanţii de la Sucursalele CEH, având în vedere şi partea practică a cursurilor, în diseminarea bunelor practici și în dezvoltarea de competenţe pentru meseriile de „operator tratare apă tehnologică”, „sudor”, „electrician în instalaţii energetice” şi „operator cazane, turbine cu abur, instalaţii auxiliare şi de termoficare”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii