Pe tema Programului START, / Primarul Petroșaniului a participat marți la o...

Pe tema Programului START, / Primarul Petroșaniului a participat marți la o ședință online împreună cu reprezentanți din minister și din cadrul Comisiei Europene

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Programul START vizează asistența tehnică pentru identificarea, dezvoltarea și implementarea de proiecte integrate pentru Valea Jiului în perioada 2021-2027. Acest program este foarte important în ceea ce înseamnă sprijinul financiar acordat de către Comisia Europeană, nerambursabil, către regiunile europene foste carbonifere, printre care și Valea Jiului. În acest sens, periodic, Secretariatul Inițiativei pentru Regiunile de Tranziție, alături de reprezentanți din ministerul Fondurilor Europene și din cadrul Comisiei Europene, organizează ședințe de lucru comune, alături de anumiți reprezentanți ai administrațiilor publice și județene. Așa s-a întâmplat și în cursul zilei de marți, 24 noiembrie, totul desfășurându-se – din cauza pandemiei – online. La această ședință a participat și primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, alături de doi reprezentanți din primărie, specializați în proiecte europene și în inițiative de acest gen.

„Am participat, în regim online, la o ședință de lucru cu membrii Secretariatului Inițiativei pentru Regiunile în Tranziție, dar și cu reprezentanți din minister și de la Comisia Europeană pentru stabilirea pașilor de urmat și a unui plan de lucru în ceea ce privește acordarea asistenței tehnice Văii Jiului, în cadrul Programului START, program de asistență tehnică pentru identificarea, dezvoltarea și implementarea de proiecte integrate pentru Valea Jiului”, a declarat după ședință primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii