Organizatorii, mulţumiţi de standul de la Târgul de Turism desfăşurat la Romexpo

Organizatorii, mulţumiţi de standul de la Târgul de Turism desfăşurat la Romexpo

dav

Timp de citire: un minut

Județul Hunedoara este prezent, zilele acestea, cu un stand aparte, la Târgul de Turism desfășurat în București, la Romexpo. Organizatorii evenimentului, Agenția de Dezvoltare Economico-Socială Hunedoara și Consiliul Județean Hunedoara, au realizat, în opinia deputatei Natalia Intotero, “de departe, cel mai frumos stand al Hunedoarei de până acum”. Deputatul a fost prezent la Romexpo unde s-a întâlnit cu  ministrul Turismului – Mircea Titus Dobre, Corina Martin – preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică,  fostul ministru al Finanțelor – Eugen Teodorovici.

Alpinista Alexandra Flavia Marcu a fost ambasadorul oficial al Hunedoarei, iar vizitatorii au fost întâmpinați cu produse tradiționale, materiale promoţionale, replici ale brăţărilor dacice, iar ansamblul „Drăgan Muntean” a avut un program artistic. Cetatea Deva, Complexul acvatic “Aqualand”, Castelul Corvinilor, Sarmizegetusa Regia şi alte obiective turistice din judeţ au atras un număr impresionant de vizitatori.

Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României reuneşte reprezentanţi ai celor mai importante companii de turism din ţară şi din străinătate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii