Cetatea Devei și Castelul Huniazilor, vedetele standului hunedorean la Târgul de...

Cetatea Devei și Castelul Huniazilor, vedetele standului hunedorean la Târgul de Turism al României

Timp de citire: un minut

În perioada 17- 20 noiembrie, timp de patru zile, la Romexpo se desfășoară Târgul de Turism al României, o oportunitate fantastică de promovare a turismului local.  Standul județului  Hunedoara a fost unul de primă clasă, bine amenajat și dotat. Situat în pavilionul doi standul a fost vizitat de un număr considerabil de persoane, reprezentanți ai agențiilor de turism, turiști, societăți comerciale. Aprecieri au venit și din partea preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Turism, Anca Pavel-Nedea, şi a vicepremierului Costin Borc, ministrul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

Cele mai interesante produse turistice au fost Cetatea Devei, Castelul Huniazilor, stațiunea Straja și Sarmizegetusa Regia și  Ulpia Traiana.

Cetatea regală a Devei este prezentată într-o manieră modernă şi elegantă, în cadrul standului judeţului Hunedoara, fortăreaţa medievală constituind unul dintre punctele de interes, alături de alte monumente şi zone de atracţie turistică din judeţ. Cetatea ridicată pe un con vulcanic a adus municipiului Deva un Premiu de Excelenţă în cadrul Galestand-targ-hunedoarai Turismului Românesc, organizată joi, 17 noiembrie 2016, la Phoenicia Grand Hotel, de către Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc în parteneriat cu Autotitatea Naţională pentru Turism. Distincţia reprezintă o recunoaştere a implicării autorităţilor locale în dezvoltarea şi promovarea turismului în zonă.

Și reprezentanții Muzeului Castelul Corvinilor spun cu mândrie că standul Hunedoarei, peste cel din Sibiu, Dâmbovița, Predeal și chiar Ungaria, la Târgul de Turism al României. Pe lângă Castelul Huniazilor, deja cu notorietate în țară și străinătate, standul a prezentat mai multe module reprezentative pentru cele 10 zone de atracție turistică ale județului.straja-reprezentata-la-targ

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii