Nu e păcăleală! De azi începe reabilitarea podului de la Câmpu lui Neag

Nu e păcăleală! De azi începe reabilitarea podului de la Câmpu lui Neag

Timp de citire: un minut

Din prima zi a lunii aprilie, Direcția de Rutieră de Drumuri și Poduri Timișoara a demarat lucrările de reabilitare a podului de pe DN66A de la Câmpu lui Neag. Totul costa puțin peste 1,5 milioane de lei, iar lucrarea trebuie să fie gata în câteva luni.

D.R.D.P. Timișoara a emis pentru data de 1 aprilie 2024 ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare pentru obiectivul „Pod pe DN 66A la km 33+294, peste râul Jiul de Vest la Câmpu lui Neag”, jud. Hunedoara. Contractul prevede servicii de proiectare, asistență tehnică și lucrări de întreținere periodică și va fi derulat de Asocierea formată din Cardinal D.P. Construct SRL, Procons Group SRL și Cam Proiect SRL. Valoarea contractului este de 1.751.360 lei, inclusiv TVA, iar durata este de 6 luni, din care 2 luni proiectare și 4 luni execuție.

Vor fi executate lucrări la infrastructura podului, consolidarea suprastructurii, la parapetele pietonal, trotuare, guri de scurgere, ziduri de gardă, dispozitive antiseismice, la albia râului, în aval de pod, rampe de acces, dispozitive de acoperire a rosturilor de dilatație, elemente pentru siguranța circulației, marcaje rutiere etc.

Lungimea totală a podului este de 24 de metri. Lucrările se vor fi desfășura sub trafic, cu devierea alternativă a circulației pe câte o bandă.

Drumul naţional DN 66A străbate valea râului Jiul de Vest, iar podul este amplasat pe teritoriul administrativ al orașului Uricani, în apropierea localității Câmpu lui Neag.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii