#noisuntemschimbarea. La Vulcan, cine vrea, poate!

#noisuntemschimbarea. La Vulcan, cine vrea, poate!

Timp de citire: un minut

Consilierul local Florin Vasile Govor de la Vulcan, alături de alți doi concetățeni, a făcut un lucru pe cât de simplu pe atât de extraordinar. Împreună au reparat jocurile dintr-un parc pentru copii situat lângă o grădiniță.
Acum un an consilierul vulcănean a semnalat problema parcului într-o ședință de consiliu local, dar nu s-a intervenit pentru remedierea ei. Jocurile copiilor au rămas tot stricate.
„Așa că am decis împreună cu câțiva tineri și tătici să luăm noi atitudine și să fim noi schimbarea de care este atât de nevoie în acest oraș. Aşa că de azi (3 martie – n.r.) ne-am apucat de repararea părculețului iar mâine (4 martie – n.r.) îl vom vopsi. Vor urma și alte proiecte frumoase și va îndemn pe toți că sa faceți parte și să vă implicați alături de noi. #noisuntemschimbarea”, transmite consilierul local.
Tot el, alături de Asociația Parco Cavalli și Asociația ProHelp Valea Jiului s-au unit în acțiunea ce a avut loc în Duminica Floriilor, „Arată că îți pasă!”, în urma căreia au fost distribuite pachete cu haine oamenilor nevoiași. Consilierul promite că aceste acțiuni civice vor continua, pentru că Vulcanul are nevoie de oameni care vor, pot și fac ceva pentru a rezolva problemele.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii