Hunedoara. S-a inaugurat doar cu panglică, fără costum de baie. Cine vrea...

Hunedoara. S-a inaugurat doar cu panglică, fără costum de baie. Cine vrea să facă baie trebuie, din nou, să mai aștepte!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Duminică dimineața, într-un mod festiv, cu invitați și public curios, primarul Viorel Arion a tăiat panglica Complexului de agrement “Corvina”.  Un obiectiv infrastructural încheiat cu mult chin și multe tergiversări, dar așteptat de hunedoreni.  Însă hunedorenii mai așteaptă un pic până să-și întindă loțiunea pe piele și să se arunce în bazinul cu apă. Cu toate că a fost inaugurat oficial duminică, nimeni nu a putut să profite cu adevărat de beneficiile ștrandului, pentru că doar miercuri, 15 iulie 2015, acesta va fi deschis oficial şi pentru baie, plaja, distracţie.

Tare adevărată zicala aceea românească:  la pomul lăudat să nu te duci cu sacul. Atât a lăudat primarul acest ștrand pentru care s-a împrumutat o căruță de bani, iar la inaugurare se vede bine că nu-i așa vreo mare sfârâială. Este vorba doar de un ștrand decent, la standarde modeste. Cu toate acestea, lăudacii de curte bat toba cât le ține punga că la Hunedoara că primarul a îndatorat orașul cu două milioane de euro și a oferit un bazin, un tobogan și câteva șezlonguri. Un contraexemplu absolut nefericit este județul Timiș, care, vezi Doamne, nu a găsit nici locul de amplasare al ștrandului, în timp ce la Hunedoara s-a și tăiat panglica. Însă, probabil orbit de parul din ochi, primarul nu mai vede adevărul, și nu realizează că a întârziat inaugurarea bazinului de la Hunedoara, mai mult decât am fi crezut că va fi posibil. În plus, a ridicat la rangul de complex un bazin modest, îngrădit, cu baie și bar. Pe noi, domnule primar, ne-ați dezamăgit!

Inaugurare “Corvina” – galerie foto

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii