Meci de infarct la Pui / Minerul Uricani a fost scos din...

Meci de infarct la Pui / Minerul Uricani a fost scos din cupă de o echipă sătească

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 3 minute

Un meci mai mult decât interesant a avut loc în faza județeană a Cupei României la fotbal. Minerul Uricani, din Liga a IV-a, s-a deplasat la formația din Liga a V-a, Măgura Pui. A fost un meci de infarct, cum bine l-a caracterizat președintele uricănenilor Vasile Scurtu.

 

Junii uricăneni

„Am condus cu 2-0 si am fost egalați în minutul 92. Mai apoi am pierdut în prelungiri, cu scorul de 4-2. Sunt mulțumit de jocul făcut de copii, pentru că am avut pe teren copii cu o medie de vârstă a echipei de 19 ani, dar nu sunt mulțumit de rezultat. A fost un meci palpitant, antrenant, cu două cartonașe roșii, câte unul de fiecare parte. A fost o victorie meritată a gazdelor”, a declarat, pentru zvj.ro, Vasile Scurtu. În următoarea fază, Măgura Pui va da piept cu echipa CSM Vulcan.

 

Blându – fără cusur

Partida de la Pui a fost arbitrată de Cătălin Blându, arbitrul pentru care Minerul Uricani a înaintat la AJF o cerere în care a specificat, negru pe alb, ca Blându să nu mai fie delegat la meciurile sale. De data aceasta însă, președintele Minerului, a declarat că arbitrul a fost la înălțime. „A arbitrat fără greșeală și mi-a mai trecut supărarea pe el. Chiar l-am felicitat”, a spus oficialul.

 

Corvinul a pus ochii pe Prem

În opinia majorității jucătorul de 16 ani de la Minerul Uricani, Sergiu Prem, a fost cel mai bun de pe teren. Sergiu a fost ochit de Corvinul Hunedoara, formație ce are toate șansele sa revină în Liga a II-a.

 

Cine este Prem?

Sergiu Prem este cel mai tânăr jucător din Liga a IV-a de fotbal. A debutat la doar 13 ani la seniorii de la Minerul Uricani și joacă fotbal de la vârsta de 10 ani. Planurile sale sunt cu adevărat mărețe.

 

Începuturile

„Am început să joc fotbal cu tata, noi între noi. Mi-a plăcut și m-am dus la juniori la Uricani. Nu mi-a fost teamă să debutez la doar 13 ani la echipa de seniori printre jucători de 30 de ani. Nu mi-am făcut nicio clipă probleme. Colectivul m-a ajutat imediat sa mă integrez”, spune jucătorul titular în meci de meci.

 

Pariul lui Scurtu

Și nu e treabă ușoară să joci printre seniori, unii trecuți de prima tinerețe, asta pentru că Prem este pariul președintelui Vasile Scurtu.

„Rețineți numele de Prem pentru că veți mai auzi de el. E un junior foarte bun pe care l-am folosit în majoritatea meciurilor. Joacă și mijlocaș stânga și mijlocaș ofensiv. Este ambițios și va ajunge departe”, a spus pe zvj.ro Vasile Scurtu.

 

Un vis numit Barcelona

Chiar dacă are doar 15 ani, fiind elev în clasa a Xl-a, Prem are un vis de la care nu vrea să se abată. „Visez să ajung departe în fotbal. La Barcelona. Dar până atunci am treburi de făcut la Uricani. Trebuie neapărat să ieșim din subsolul clasamentului. Îmi doresc să ajut echipa”, spune jucătorul. Cel mai important meci al său la juniori a fost contra Jiului.

„Eram conduși cu 2-0 și am întors scorul. Am dat două goluri. Vă dați seama, toți vrem să batem contra Jiului. Acum mă concentrez pe campionatul din liga a patra. Abia aștept să înceapă. Vreau să le mulțumesc domnilor Vasile și Raul, dar și familiei mele pentru susținere. E un lucru bun să ai familia lângă tine”, a declarat jucătorul pentru Ziarul Văii Jiului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii