Meci de infarct pentru juniorii Jiului

Meci de infarct pentru juniorii Jiului

Timp de citire: 2 minute
După ce partida tur au câştigat-o cu scorul de 6-2 în dauna celor de la Turceni, juniorii Jiului au pierdut meciul retur cu 5-2, dar s-au calificat la faza zonală cu un gol marcat în ultimul minut de prelungiri.
Jiuliştii lui Cosmin Kanduth au trăit palpitant dubla manşă cu Turceni, un meci ce a contat pentru faza interjudeţeană, cele două campioane de judeţ întâlnindu-se între ele. În partida tur de la Petroşani Jiul a câştigat fără mari probleme prin golurile lui Bălăuţă, care a marcat de trei ori, Avram de două ori şi Stoica, o dată. Meciul retur a fost unul de infarct care i-a determinat pe antrenorii Jiului să ia pastile pentru dureri de cap. După ce Jiul a  condus cu 1-0, lucrurile s-au schimbat radical. Greşelile de arbitraj, dar şi erorile jucătorilor din Vale au făcut ca scorul să fie 5-1 în minutul 90, scor la care calificaţi erau jucătorii din Turceni. Dar minutul 91 a adus minunea şi partida s-a încheiat cu scorul de 5-2, scor ce a adus o calificare spectaculoasă pentru formaţia din Vale. ”Parcă eram într-un film de groază ce nu se mai termina. Nu îmi vine să cred prin câte am trecut. Am avut nevoie de pastile pentru durere de cap. La un moment dat am plecat de pe banca tehnică. A fost îngrozitor. Jucătorii mei s-au relaxat şi nu au mai acordat importanţa care trebuia meciului. Dar până la urmă totul s-a terminat cu bine pentru noi. Dacă şi anul acesta vom ajunge în primele patru echipe din ţară eu spun că va fi o performanţă extraordinară”, a declarat Cosmin Kanduth.
Primarul îi scoate la pizza
Prezent la partida tur de la Petroşani, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi i-a încurajat în permanenţă pe jucătorii Jiului atât personal, cât şi pe contul său de socializare. Mai mult decât atât, în cazul unei calificări edilul petroşenean le-a promis celor de la CSM Jiul că îi va scoate la o pizza în oraş, aşa că jiuliştii aşteaptă acum invitaţia de onoare. Luni se va trage la sorţi adversarul Jiului în faza zonală. „Fotbaliștii juniori A1 de la clubul Jiul și-au propus să încheie campionatul național de anul acesta cel puțin pe locul 3, ocupat de ei la ediția precedentă. Astăzi au învins într-un meci de baraj cu Știința Turceni, cu scorul de 6-2. Antrenorul echipei Cosmin Kanduth este optimist. Mi-a spus că acest scor o să conteze în moralul și forma fizică a sportivilor, la meciul retur de la Turceni. Le doresc succes și meciuri cât mai frumoase”, a scris primarul pe contul său de socializare.
CSM Jiul Petroşani: Mihalache, Nicu Alex, Stoica, Mândruţ, Muraru, Pârvulescu, Vişa, Şerban Andrei, Avram, Păsărică şi Bălăuţă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii