Lupte libere / Festival la „Cupa Cetate”

Lupte libere / Festival la „Cupa Cetate”

Timp de citire: un minut

Circa 150 de sportivi de la cinci cluburi din judeţ şi şapte din ţară vor participa la ediţia a IV-a a „Cupei Cetate – Memorialul prof. Valentin Carasiniu” la lupte libere, care va avea loc în acest week-end, la Deva.

Întrecerea este rezervată copiilor I, II şi III, cu vârste cuprinse între 9 şi 15 ani, şi va pune punct sezonului competiţional 2015 pe plan judeţean.

La competiţie vor fi prezente toate cele cinci cluburi cu secţii de lupte din judeţ, respectiv CSŞ Hunedoara, CSŞ Petroşani, Inter Petrila, Victoria Dobra şi CNS „Cetate” Deva, în calitate de club organizator. Luptătorii hunedoreni, unii dintre cei mai medaliaţi la nivel naţional în acest an, se vor duela pentru medaliile puse în joc cu sportivi de la CSS Cluj Napoca, CSS Lugoj, CSS Jimbolia, CSM Oneşti, CSM Drobeta Turnu Severin, CSS Reşiţa, CSS Călăraşi şi CS Jegălia. „Primii clasaţi vor fi recompensaţi cu diplome, medalii, cupe şi tricouri oferite de Direcţia Judeţeană pentru Sport Hunedoara”, a precizat Suraj Moravan, unu dintre antrenorii de la CNS „Cetate” Deva implicaţi în organizare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii