Lupte libere / Cinci medalii la Naţionale

Lupte libere / Cinci medalii la Naţionale

Timp de citire: un minut
CSŞ Petroşani a obţinut două titluri naţionale la Campionatul Naţional de Lupte Libere pentru copii ce a avut loc la Târgu Mureş. 
În week-end-ul trecut a avut loc Campionatul Naţional de Lupte Libere, copii I şi copii II, desfăşurat la Târgu Mureş. Evenimentul de mare amploare a adunat 60 de cluburi afiliate la Federaţia Română de lupte libere, reunind aproximativ 900 de sportivi.
CSŞ Petroşani, antrenori – Cristian Popa şi Gheorghe Răducu, a deplasat un lot format din 14 sportivi. Obiectivul clubului de a cuceri cinci medalii a fost atins cu brio. Astfel, CSŞ Petroşani se poate mândri cu doi campioni naţionali: Alexandra Vasile la categoria 52 de kg şi Viorel Scorei, revenit după o intervenţie chirurgicală, la categoria 35 de kg. Au mai obţinut medalii de argint şi implicit titlul de vicecampioni naţionali: Bogdan Csiszer la categoria 66 de kg, Denisa Pingert, categoria 37 de kg, şi Vlad Bâşa la categoria 66 de kg. Au mai avut clasări onorabile: Sebastian Borbely, categoria 42 de kg, locul V şi Alexandru Pop la categoria 38 de kg, tot locul V.
„Sunt foarte mulţumit de prestaţia sportivilor mei, pe care ţin să-i felicit. Remarc revenirea lui Viorel Scorei după cinci luni de recuperare. Este al doilea titlu de campion naţional pentru el, după cel cucerit anul trecut. Ne mai aşteaptă la acest final de an şi alte competiţii la care sperăm să obţinem medalii: Cupa România, Campionatul Naţional pe echipe şi Campionatul Under 23”, a declarat antrenorul Cristian Popa.
După acest eveniment, doi luptători de la CSŞ Petroşani, Ionuţ Borbely şi Mari Chivari, se află în pregătire centralizată cu lotul naţional de cadeţi al României la Predeal. Cei doi sunt însoţiţi de antrenorul de lot Gheorghe Răducu.
„Sunt foarte mândru de tot ceea ce au realizat aceşti copii şi în mod special vreau să-l felicit pe Viorel Scorei pentru revenirea spectaculoasă”,a  declarat Gheorghe Răducu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Libere Hunedoara.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii