Lupte libere / Colecţie de medalii

Lupte libere / Colecţie de medalii

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Sportivii cluburilor CNS „Cetate” Deva şi CSŞ Petroşani au cucerit câte trei medalii la ediţia 2015 a „Cupei României” la lupte libere, rezervată juniorilor (sportivi născuţi între anii 1995-1998).
Sportivii de la CNS „Cetate” Deva au luptat cu talent şi ambiţie şi au obţinut trei medalii, câte una de aur, argint şi bronz. Cea mai valoroasă performanţă a fost obţinută de Gabriela Munteanu, care a triumfat în finala categoriei 63 kilograme, deşi, ca vârstă, ea este încă la nivel de cadeţi şi a concurat cu derogare specială. Pe podium au mai reuşit să urce Ionuţ Vasilie, medaliat cu argint la categoria 50 kilograme, şi Florin Sorinca, clasat pe locul al treilea, la categoria 84 kilograme. Suraj Moravan, antrenorul celor trei sportivi de la clubul din Deva, consideră că medaliile sunt extrem de importante şi că ele aduc un plus de valoare bilanţului excelent din anul 2015, care este cel mai bun din ultimii cinci-şase ani: „Cele trei trofee au o semnificaţie specială, deoarece în ultimii trei ani clubul nostru rămăsese fără medalie la nivel de juniori, pentru că ne-am axat mai mult pe copii şi cadeţi. Astfel, după peste 40 de medalii cucerite în acest an la copii şi cadeţi, au venit aceste trofee la juniori care demonstrează că muncim cu seriozitate. Prin însumarea medaliilor din acest an, între care se remarcă titlul de vicecampioană balcanică şi medalia de bronz la Mondialele pe plajă obţinute de Denisa Fodor,  palmaresul este unul deosebit, fiind cel mai bun din ultimii cinci-şase ani. Le mulţumesc sportivilor că au făcut multe sacrificii pentru a cocheta cu marea performanţă, şi conducerii clubului care ne asigură un mediu de lucru propice”.
Luptătorii de la CSŞ Petroşani, pregătiţi de Gheorghe Răducu şi Cristian Popa, au pus în vitrina cu trofee a clubului trei medalii de bronz, după această competiţie.
Dănuţ Feraru, la categoria 60 kilograme, Ana Maria Vasile, la categoria 50 kilograme, şi Diana Ocu, la categoria 63 kilograme, s-au clasat pe locul al treilea, după ce s-au impus în finalele mici de la categoriile lor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii