Lupeniul de acum este unul după chipul, asemănarea şi gândirea primarului Cristian...

Lupeniul de acum este unul după chipul, asemănarea şi gândirea primarului Cristian Resmeriţă

Timp de citire: un minut
Nu mi-am propus nicidecum să încep cu formularea „Tot Lupeniul este un şantier”. Mi se pare perimată şi, apoi, a fost prea tocită în anii în care gazetarii tineri de acum nu existau nici în faza embrională.
Voi spune altcumva,
aşa cum, de fapt, văd lupenenii înşişi. Pe zi ce trece. Lupeniul se schimbă şi începe să arate după chipul şi asemănarea tânărului primar Cristian Resmeriţă. Şi, mai ales, după gândirea lui. Una înnoitoare. Şi nu vorbesc… vor­be. Oricine parcurge municipiul îşi dă seama de asta.
Bulevardul Păcii,
doar cârpit şi răscârpit de-a lungul anilor, va avea, în sfârşit, ceea ce merită: un strat de asfalt nou plus amenajările latera­le de rigoare. Repararea bu­le­var­dului se face de la intersecţia lui cu drumul de centură şi până la sediul SC Edil Therma. Adică pe porţiunea pe care el era foarte paradit. Pe o distanţă de mai bine de doi kilometri se vor aşterne straturile de asfalt necesare, iar pe margini, asta însemnând cinci kilometri, se vor monta borduri noi şi se vor reface gurile de canal aferen­te.
În zona respectivă
carosabilul a fost deja frezat de stratul asfaltic degradat şi se lucrează încă la scoaterea bordurilor vechi. Treaba merge bine, am constatat, împreună cu o doamnă inspector de la Primăria Lupeni, şi nu există motive de reproş privind modul în care muncesc echipele de la SC Zona D SRL Petroşani. Întreaga operaţiune, începută la sfârşitul lunii iulie, va dura undeva în jur a trei săptămâni.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii