La Spitalul de Urgenţă Petroşani / 11 posturi de asistent medical

La Spitalul de Urgenţă Petroşani / 11 posturi de asistent medical

Timp de citire: un minut

La Spitalul de Urgenţă Petroşani / 11 posturi de asi

Veste bună pentru posesorii de diplomă de asistent medical: sunt locuri disponibile la Spitalul de Urgență Petroşani.

Este mare nevoie de asistenți în sistemul de sănătate din Petroşani. Ar fi mare nevoie şi de medici. Din fericire, în Valea Jiului există destule persoane care au absolvit cursurile de asistent medical. Momentan sunt scoase la concurs 11 posturi. Vestea şi mai bună este că în sănătate salariile au crescut. Cu siguranță, anul viitor, dacă lucrurile merg bine, spitalul va mai scoate asemenea posturi la concurs.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii postliceale sanitare (sau superioare pentru asistentul licenţiat), specialitatea generalist; diplomă de bacalaureat; cunoştinţe minime de operare pe calculator.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 21 decembrie 2015, ora 10.00: proba scrisă, 23 decembrie 2015, ora 10.00: proba interviul.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului, adică 10 zile începând de astăzi, 25 noiembrie.  Relaţii suplimentare la sediul Spitalului de Urgenţă Petroşani, telefon: 0254.543.318, int. 113.

Sonia LIBERESCU

stent medical

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii