10 posturi de asistenți medicali, scoase la concurs la Spitalul Judeţean de...

10 posturi de asistenți medicali, scoase la concurs la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva

Timp de citire: un minut

Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva organizează concurs pentru ocuparea a 10 posturi contractuale de execuție, vacante. La Secţia Pediatrie este nevoie de un asistent medical PL, la Secţia Medicină Internă I este nevoie de asistent medical principal PL, asistent medical PL. Secţia Urologie are nevoie de un asistent medical PL, iar la Compartiment Reumatologie este nevoie de un asistent medical PL. Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală a scos două posturi de asistent medical PL. La Secţia ATI este liber un post de asistent medical PL, iar la Compartimentul de Chirurgie Plastică sunt vacante două posturi de asistent medical.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

Pentru asistent medical principal PL: diplomă de şcoală sanitară postliceală; examen pentru obţinerea gradului principal; certificat de liberă practică vizat pe anul 2015; 5 ani vechime ca asistent medical.

Pentru asistent medical PL: diplomă de şcoală sanitară postliceală; certificat de liberă practică vizat pe anul 2015; 6 luni vechime în specialitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

26 noiembrie 2015, ora 15:00: termenul limită de depunere a dosarelor;

08 decembrie 2015, ora 10:00: proba scrisă;

11 decembrie 2015, ora 10:00: proba practică/proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, str. 22 Decembrie, nr. 58, Județul Hunedoara, telefon 0254.215.051, interior 133.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii