La Petroşani / Balul Bobocilor Basarabeni a ajuns la ediţia a III-a

La Petroşani / Balul Bobocilor Basarabeni a ajuns la ediţia a III-a

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Deja al treilea an consecutiv, Asociaţia Studenţilor Basarabeni din Petroşani (ASBP) organizează un eveniment deosebit: Balul Bobocilor Basarabeni.
Evenimentul va avea loc în seara zilei de 12 decembrie într-un club de noapte din oraş. Cu muzică din Chişinău, concursuri de talente şi atmosferă fantastică în stilul său tradiţional, ASBP aduce şi de data asta un „party” de clasă.
Având ca prim scop iniţierea proaspeţilor studenţi veniţi din Republica Moldova, evenimentul este de o importanţă majoră pentru organizatori. Aceştia au lucrat minuţios la cele mai mici detalii legate de bal încă din 1 octombrie. Timp în care au „recrutat” participanţi, astfel că, în final, cinci perechi de „bobocei” au repetat săptămâni la rând numere artistice, cu care speră să câştige primul loc. Concurenţii vor fi supuşi unei evaluări riguroase, iar câştigătorii vor fi desemnaţi atât de către juriu, dar şi din votul publicului format din sponsorii evenimentului. Pe lângă surprizele cu care participanţii speră să-şi încânte audienţa, organizatorii au invitat un duet renumit de rapperi din Moldova: „Guz si Kapushon”. Artiştii sunt invitaţii speciali ai evenimentului şi vor aduce, stilul lor basaraben, puţină vigoare în nostalgiei bobocilor după casă, care încă se adaptează noului mediu social. Astfel că seara zilei de sâmbătă promite distracţie maximă atât pentru studenţii basarabeni, cât şi pentru toţi doritorii de a participa la eveniment.
Mădălina MANOLE

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii