La Orăștie, Ziua Națională a României se va celebra în Piața Victoriei

La Orăștie, Ziua Națională a României se va celebra în Piața Victoriei

Timp de citire: un minut

La Orăștie se lucrează la foc continuu pentru sărbătorile de iarnă. Iluminatul festiv va fi gata până la 1 decembrie, atunci când, în cadrul concertului de Ziua Națională a României, primarul  Ovidiu Bălan va aprinde în mod oficial luminile de Crăciun.

Vineri, 1 decembrie, Ziua Națională a României se va serba în Piața Victoriei, în fața Catedralei Ortodoxe „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril”. Anul acesta se împlinesc 99 de ani de la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia, care a avut loc la data de 1 decembrie 1918.

De la ora 11.00,manifestările încep cu oficierea unui Te Deum, alocuțiuni, în zona Catedralei. De la ora 17.00, în aceeași locație începe spectacolul dedicat Zilei Naționale a României. Corul ”Arhanghelii” al Catedralei Ortodoxe Române Orăștie, Lorena Pacu și grupul vocal Lele de la Orăștie, al Casei de Cultură. De la ora 17.30 are loc aprinderea luminilor de Crăciun, apoi vor interpreta artiștii  Ansamblului Doina Mureșului al Casei de Cultură Orăștie. Invitați speciali sunt Cristian Fodor și Simona Nae.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii