La Muzeul „Mineritului” Petroșani / Noaptea Muzeelor începe… după amiaza

La Muzeul „Mineritului” Petroșani / Noaptea Muzeelor începe… după amiaza

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

La Petroșani „Noaptea Muzeelor 2021” începe… după amiaza. Probabil e printre puținele muzee din țară, unde noaptea va începe… ziua…

 

Muzeul va fi deschis începând de sâmbătă, 12 iunie, la ora 15,00 și va rămâne deschis pe tot parcursul zilei de sâmbătă, plus noaptea de sâmbătă spre duminică până la ora 2,00.

Muzeul va putea fi vizitat cu respectarea măsurilor de prevenire a COVID-19, conform legislației în vigoare, reamintindu-ne faptul că printr-un proiect de hotărâre inițiat de primarul Tiberiu Iacob-Ridzi. Muzeul Mineritului mai poate fi vizitat gratuit și luni, 14 iunie, și marți, 15 iunie.

„Muzeul Mineritului, care s-a înființat în 1961, este complet reabilitat, fiind cuprins într-un amplu Program de reabilitare și amenajare muzeistică, derulat de administrația publică din Petroșani cu fonduri europene. Programul investițional a fost finalizat și recepționat anul trecut, dar, din cauza pandemiei, a putut fi redeschis publicului larg abia pe 1 Iunie 2021. Pe fondul interesului crescut al oamenilor pentru muzeul care a fost total regândit, am dorit să vin în sprijinul tuturor celor care doresc să-l viziteze, propunând Consiliului Local Petroșani proiectul privind aprobarea scutirii de la plata biletelor pentru intrarea la Muzeul Mineritului până pe 15 iunie”, a menționat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii