La aniversară. 30 de ani de la înființarea Curții de Apel Alba...

La aniversară. 30 de ani de la înființarea Curții de Apel Alba Iulia

Timp de citire: un minut

Joi, 09.11.2023, în sala Vintilă Dongoroz din Palatul Justiției s-a desfășurat conferința aniversară „30 de ani de la înființarea Curții de Apel Alba Iulia – Memoria Curiae 1993-2023”, la care au participat judecători în activitate și pensionari, grefieri și alte categorii de personal din cadrul Curții de Apel Alba Iulia și al instanțelor din circumscripție, reprezentanți ai instituțiilor care de-a lungul celor 30 de ani au contribuit la înfăptuirea actului de justiție, precum și ai autorităților care își au sediul în Palatul Justiției din Alba Iulia.

Au luat cuvântul o parte din cei care au îndeplinit de-a lungul timpului funcția de președinte al Curţii de Apel Alba Iulia, respectiv domnul judecător Nicolae Doțiu, doamnele judecător Adriana Marcela Petrașcu și Alexandra Iuliana Rus, domnul judecător Liviu Gheorghe Odagiu și doamna judecător Oana Maria Petrașcu, actuala președintă a instanței.

Cu prilejul acestui eveniment a fost prezentată lucrarea monografică „Memoria Curiae”, realizată sub coordonarea domnului judecător Lucian Ioan Gherman, în care sunt redate și ilustrate principalele momente din evoluția Curții de Apel Alba Iulia, pe parcursul celor 30 de ani de existență.

Ne-au felicitat la ceas aniversar domnul secretar de stat în Ministerul Justiției George Bogdan Ilea, domnul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, Marius-Mihai Ungureanu, decanii Barourilor din circumscripția teritorială a Curții de Apel Alba Iulia – domnii avocați Mihai Baco, Alexandru Suciu și Cosmin Alin Roncioiu, doamna conf. univ. dr. Mihaela Miruna Tudorașcu, Decanul Facultății de Drept și Științe Sociale din cadrul Universității 1 Decembrie 1918 Alba Iulia și domnul Nicolae Albu, Prefectul județului Alba.

Evenimentul „Memoria Curiae 1993-2023” a fost organizat de echipa managerială a Curții de Apel Alba Iulia – doamna președintă Oana Maria Petrașcu, doamna vicepreședintă Laura Dehelean și domnul vicepreședinte Lucian Ioan Gherman, cu sprijinul artistic al Centrului de Cultură „Augustin Bena” al județului Alba.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii