Încet-încet, adevărul iese la iveală. / Monica IACOB-RIDZI, „executată” din ordinul fostului președinte...

Încet-încet, adevărul iese la iveală. / Monica IACOB-RIDZI, „executată” din ordinul fostului președinte Traian BĂSESCU

Timp de citire: 3 minute

Fost vicepreședinte PMP, către Traian Băsescu: „Nicio arestare și niciun dosar nu se făcea în țara asta fără să fii informat, sau și mai grav, chiar tu dădeai unele ținte!

Sub titlul SCENE INCREDIBILE între Adrian Năstase și Traian Băsescu: L-ai executat pentru că te-a PLESNIT, în scara blocului, pentru că, beat fiind, i-ai insultat nevasta, website-ul stiripesurse.ro publică un material referitor la felul în care fostul președinte al României, Traian Băsescu, actualmente lider al Partidului Mișcarea Populară (PMP), s-ar fi implicat în activitatea parchetului anticorupție, fiind cel care le dădea „unele ținte”. Autorul dezvăluirilor, un fost vicepreședinte PMP, îl acuză pe Traian Băsescu că ar fi executat mai multe persoane publice, între care și Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului și Sportului. Reproducem integral materialul menționat, cu precizarea că sublinierile aparțin redacției ZVJ.

Adrian Năstase l-a lovit pe Traian Băsescu! Este detaliul necunoscut până acum, dar dezvăluit de unul dintre oamenii care au fost foarte apropiați de fostul președinte al României. Radu Cristescu, fost vicepreședinte al PMP, a relatat cum Năstase a reacționat cu violență, în scara blocului în care locuia alături de Băsescu, în momentul în care actualul senator PMP i-ar fi jignit soția și familia.

Radu Cristescu mai spune că toate discuțiile din vilele SRI la care participau șefii instituțiilor de forță alături de cei mai importanți lideri politici erau cunoscute de Băsescu.

Tot cu silă am văzut că la lansarea candidaților la europarlamentare a partidului, la a cărui construcție am muncit și eu, te-ai milogit la cei prezenți în sală să te ajute să mai câștigi încă 20.000 de euro pe lună la Bruxelles.

Pentru asta îmi doresc ca oamenii să voteze în cunoștință de cauză și să vadă cine este de fapt adevăratul Traian Băsescu.

Traian Băsescu – PARADITORUL, Traian Băsescu – coruptul și Traian Băsescu – imoralul.

Astăzi, Traian Băsescu-paraditorul!

Cum ai petrecut Paștele, domn președinte, ajuns senator?

Frumos, nu?

Nevasta, copiii, ginerii, nepoții, masă îmbelșugată și atmosferă frumoasă.

Uitându-te la veselia din casă, ai avut vreun moment de tresărire, vreo mustrare de conștiință, gândindu-te la cei pe care i-ai paradit?

Te-ai gândit o clipa la cei cărora le-ai distrus destinele și viețile?

Ți-ai pus întrebarea cum și-au petrecut Paștele, în anii domniei tale, Monica Iacob-Ridzi, Remeș, Mircea Gutău, Antonie Solomon, Adrian Năstase, Dinu Patriciu, Cătălin Cherecheș și mulți alții, a căror arestare a fost ordonată chiar de tine?!?

De fapt, ești un bătrân, nici măcar un bătrânel, un om urât atât la fizic cât și interior, ros de ură, invidie și gelozie! TU ai creat acest sistem ticăloșit, acest Stat paralel!

Să nu uităm că atunci când ai început construcția acestui sistem ticăloșit, Coldea era un simplu maior, iar Codruța un simplu procuror, fără nicio realizare notabilă, care încă se juca cu mingea de baschet pe la Sibiu. Sub directa ta coordonare ai făcut din ei „doi asasini” profesioniști. De fapt, adevărata unitate haules, adică centrul de comandă, era la tine în birou!

Portocală, Onea, Man sunt de fapt copia ta perfectă! Nicio arestare și niciun dosar nu se făceau în țara asta fără să fii informat, sau și mai grav, chiar tu dădeai unele ținte!

Oamenii de care te-ai milogit să îți mai dea o dată votul, trebuie să știe că cei cinci procurori importanți DNA veneau la tine în birou și se consultau, cu dosarele pe masă, și tu ca un „adevărat” procuror șef le spuneai ce să facă, ce măsuri să ia și pe cine să facă. Știi că știu asta și știi și de unde știu!

Văd că mai nou cu nesimțire spui că pe la T14 și K nu știu cât se puneau la cale arestări, ăia de fapt se jucau de-a hoții și vardiștii, știai tot ce se discută acolo și te amuzai. Știai tot ce mișcă și știai inclusiv de existența protocoalelor!

Ne mirăm de faptul că Portocală l-a paradit pe unul, doar pentru că l-a înjurat de mamă, pe când tu l-ai executat pe Năstase pentru că te-a plesnit, în scara blocului unde locuiați, pentru că beat fiind i-ai insultat nevasta și familia., e dezvăluirea lui Radu Cristescu.

Fost vicepreşedinte PMP, Radu Cristescu a fost exclus în urmă cu un an din partid pentru că l-a criticat pe Eugen Tomac.

(sursa: stiripesurse.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii