Încă trei medalii pentru sportivii profesorului Florin Mârza

Încă trei medalii pentru sportivii profesorului Florin Mârza

Timp de citire: un minut
E drept, de bronz, dar obţinute după ore şi ore de antrenament intens pe saltelele de la Clubul Fujin din Vulcan. Sâmbătă, 11 iunie, la Campionatul Naţional de Kempo Gi & NoGi Grappling, desfăşurat în sala Apollo din Bucureşti, doi luptători vulcăneni au urcat, la final, pe podium.
Antrenorul Florin Mârza
i-a însoţit la campionat pe elevii săi Eduard Boroacă, 17 ani, junior, 66 kg, şi pe Cristian Cojocariu, 19 ani, senior, 75 kg. “Ambii au luptat bine, primul s-a accidentat puţin la braţ după o pârghie a adversarului, iar la final juniorul Boroacă a câştigat două medalii de bronz, iar Cojocariu o medalie, tot de bronz. A fost un campionat greu, bine organizat de federaţie, la care au participat sportivi foarte bine pregătiţi. Cu acest campionat am încheiat prima jumătate a anului”.
Participarea la campionat,
am mai aflat de la profesorul antrenor, a fost posibilă datorită implicării financiare a părinţilor celor doi sportivi, dar şi a SC Eurostil ILSM SRL şi SC Laura Consult Construct SRL. Pentru sportivii de la Clubul Fujin Vulcan urmează o binemeritată vacanţă după care ei vor reîncepe antrenamentele.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii