Şi de la ultimul campionat din acest an / Sportivii lui Florin...

Şi de la ultimul campionat din acest an / Sportivii lui Florin Mârza s-au întors cu aur, argint şi bronz

Timp de citire: 2 minute

Felicitările adresate lor au început să curgă pe facebook încă de sâmbătă seara, când băieţii au ieşit din concurs, iar profesorul-antrenor Florin Mârza le-a făcut cunoscute rezultatele pe internet.

Acum mi-e clar

castigatorii florin2că, văzându-i numele, foarte mulţi dintre cititorii paginilor de sport ale ZVJ ştiu deja despre ce-i vorba. Rezultatele sunt cele repurtate de trei sportivi de la Asociaţia FUJIN CS Vulcan care, în 7 noiembrie, au participat la Campionatul Naţional NO GI GRAPPLING şi la Cupa României de M.M.A. (+16 ANI) desfăşurat în Centrul Apollo din Bucureşti. Există o explicaţie şi pentru cei obişnuiţi ca prof. Florin Mârza să facă astfel de deplasări cu un lot mai numeros. Da, şi la acesta, lotul iniţial era planificat să fie alcătuit din şase sportivi. Numai că, între timp, din cauza unor probleme de sănătate, în speţă accidentări, trei dintre ei au devenit indisponibili.

Antrenorul celor

trei este de părere că rezultatele băieţilor – după medalii de aur, două de argint şi trei de bronz –  sunt bune, dar, la o categorie, a intervenit, conform părerii sale, o greşeală de arbitru care i-a dezavantajat. La NO GU GRAPPLING  Buzzi Vlad (17 ani) a luat aur la categoria de 71 kg şi medalia de argint la categoria de 77 kg. Lui Văgăun Andronic, 17 ani, i s-a atribuit medalia de aur la categoria 86 kg, iar Cojocariu Cristian, 19 ani, a fost răsplătit cu argint la categoria 75 kg (seniori).

La M.M.A.

Buzzi Vlad a luat bronz la categoria 75 kg (juniori). Tot medalia de bronz i s-a atribuit şi lui Cojocariu Cristian, 75 kg (seniori). Văgăun Andronic s-a ales, la fel, cu bronz la categoria 85 kg, Un rezultat bun, comentează Florin Mârza, deoarece băiatul lui a luptat la o divizie superioară, Tineret 18-21 de ani, deşi el este doar junior. Campionatul acesta a fost ultimul la care sportivii de la As. FUJIN CS Vulcan au participat în acest an. Conştient că rezultatele bune din 2015 au fost obţinute numai şi numai prin efortul şi perseverenţa de care au dat dovadă sportivii antrenaţi de el, prof, Florin Mârza le mulţumeşte în mod deosebit acestora. Dar, la fel, le adresează mulţumiri celor care au fost alături de ei – Primăria şi Consiliul Local Vulcan, domnul Severus Florin, Farmacia Sanacom VJ, SC Eurostil ILSM, SC BRT Trust srl, Luna Turcoaz srl, SC Eurogrup ILSM, Ziarul Văii Jiului -, precum şi tuturor prietenilor şi simpatizanţilor.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii