(Încă o reacţie oficială) NU au fost constatate nereguli şi NU s-a...

(Încă o reacţie oficială) NU au fost constatate nereguli şi NU s-a dispus imputarea unor sume pe relaţia Primăriei municipiului Hunedoara cu Proserv SA

Timp de citire: un minut

cerere primaria hunedoaraHunedoara Plus a solicitat, în 30 iulie a.c., printr-o adresă transmisă în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public către Primăria Municipiului Hunedoara, să fie lămurită strict şi punctual opinia publică dacă, în urma celui mai recent control efectuat de către Camera de Conturi a României şi/sau Camera de Conturi Hunedoara la Primăria municipiului Hunedoara, au fost constatate nereguli ori s-a dispus imputarea unor sume pe relaţia cu Proserv SA Hunedoara.

Într-un comunicat remis recent presei din întreg judeţul, Comitetul Director al Proserv SA Hunedoara arăta că “nici SC Proserv SA și nici vreo altă firmă din grupul Micro Mega HD SA nu fac obiectul unor cercetări ale instituțiilor Statului Român cu privire la lucrările pe care le au în derulare”, iar lucrările sunt “executate în baza unor contracte câştigate şi derulate cu respectarea legii”.

În repetate rânduri, website-ul hunedoaralibera.ro a relatat că ar exista suspiciuni cu privire la relaţia dintre Primăria municipiului Hunedoara şi SC Proserv SA, cu sediul în aceeaşi localitate, sugerând chiar că bugetul administraţiei publice locale ar fi fost prejudiciat.

În comunicatul citat, Comitetul Director al Proserv SA Hunedoara punea “atacurile calomnioase” la adresa societății “și a grupului de firme din care aceasta face parte” pe seama faptului că “unul dintre acționari este Carmen Hărău, deputat de Hunedoara”.

raspuns primaria hunedoara ref proserv saÎn realitate, aşa cum se arată în documentul pe care îl prezentăm astăzi, un document oficial emis de către o instituţie a statului, “potrivit Raportului de Audit Financiar nr. 45820/03.07.2015 încheiat la UAMT Hunedoara de către Camera de Conturi a judeţului Hunedoara, nu au fost constatate nereguli şi nu s-a dispus imputarea unor sume pe relaţia cu Proserv SA Hunedoara”. Alte comentarii sunt, credem, de prisos.
Cătălin DOCEA

O altă reacţie oficială, publicată AICI, demonstra faptul că Declaraţiile ministrului Mediului la recenta vizită în judeţ NU au făcut referire la activitatea Proserv SA Hunedoara.

Jurnalist cu experiență, activează în media din anii '90. A fondat și conduce publicațiile Hunedoara Plus, Ziarul Văii Jiului, Timiș Plus și agenția de publicitate și relații publice Confort Media.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii