În urma solicitării transmise de sindicatul „Speranța” din Orăștie / Prefectul județului...

În urma solicitării transmise de sindicatul „Speranța” din Orăștie / Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a convocat Comisia de Dialog Social

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Liderii sindicali au prezentat ieri comisiei nemulțumirile referitoare la plata sau acordarea de zile libere pentru angajații care și-au desfășurat activitatea în zilele sărbătoare legală.

 

La discuții a fost convocată și conducerea societății, care a fost reprezentată de o parte a Consiliului de Administrație.

Membrii C.A. au precizat că la S.C. „Activitatea Goscom” Orăștie au fost respectate toate drepturile salariaților, prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă aflat în vigoare.

La întâlnire a fost prezent și inspectorul șef al I.T.M. Hunedoara, Adrian Bozdog, care a prezentat Comisiei de Dialog Social o informare legată de tema discuțiilor de astăzi ale Comisiei de Dialog Social.

Prefectul județului Hunedoara, a solicitat celor două părți, sindicat și administrație, să respecte întocmai legile aflate în vigoare, referitoare atât la drepturile și obligațiile salariaților cât și ale angajatorilor.

BIROUL DE PRESĂ AL PREFECTURII HUNEDOARA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii