Prefectul Călin Petru Marian a convocat Colegiul Prefectural al județului Hunedoara

Prefectul Călin Petru Marian a convocat Colegiul Prefectural al județului Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Principalele teme ale ședinței au fost referitoare la protecția mediului și la activitatea I.S.U. Hunedoara pe timpul stării de alertă.

 

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a solicitat tuturor instituțiilor publice să acorde o atenție mărită respectării legilor protecției mediului.

Potrivit ordinii de zi a ședinței, directorul executiv al Agenției pentru Protecția Mediului, Georgeta Barabaș, a prezentat o informare privind activitatea desfășurată de A.P.M. în anul 2020 și măsurile propuse și aplicate pentru îmbunătățirea activității în anul 2021.

În cadrul întâlnirii, Dorel–Ovidiu Bretean, Comisar șef al Comisariatului Județean Hunedoara al Gărzii Naționale de Mediu, a oferit informații despre colectarea selectivă a deșeurilor în instituțiile publice din județul Hunedoara.

Ședința a continuat cu informarea despre activitățile desfășurate de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara, pe timpul stării de alertă, pentru prevenirea și combaterea infecției cu SARS – CoV -2, prezentată de mr. Alin Nasta.

Prefectul Călin Petru Marian le-a mulțumit public instituțiilor județene care, cu o colaborare foarte bună, sub coordonarea Instituției Prefectului, au acționat pentru aplicarea măsurilor luate în domeniul sănătății publice pe perioada stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de „COVID – 19”.

BIROUL DE PRESĂ AL PREFECTURII HUNEDOARA

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii