În meciul pe teren propriu / CS Vulcan a învins pe Universitatea...

În meciul pe teren propriu / CS Vulcan a învins pe Universitatea Petroşani

Timp de citire: 2 minute
Ieri, pe terenul stadionului „Central” din Coroeşti, sfârşitul de tur de campionat i-a pus faţă-n faţă pe teren pe CS Vulcan, echipa gazdă, şi pe universitarii petroşeneni. 
Meciul a fost unul 
viu disputat. Primul gol al CS Vulcan a venit incredibil de repede. În minutul 4, de la circa treizeci de metri Ion Roşian execută o lucrătură măiastră cu balonul care-l depăşeşte pe experimentatul portar petroşenean  Marius Cucăilă. Este un gol căruia jucătorul vulcănean i-ar putea procura o ramă, ca să-i rămână în arhiva personală. Acelaşi Ion Roşian ar fi putut recidiva în minutul 13, numai că şutul său razant de la circa paisprezece metri a rămas nefructificat.
Oaspeţii reuşesc
să egaleze două minute la târziu, prin Chiriţă. Acesta recepţionează balonul trimis din corner şi, de la doi metri, îl face cadou portarului Cimporesc. Golul petroşenenilor este contestat vehement de către oficialii vulcăneni. De pe margine, antrenorul secund Ion Mugurel Radu crede că asistentul de margine Raul Bursuc a avut parte de o iluzie optică. Asta deşi acesta din urmă, cam exagerat, e adevărat, a afirmat că a văzut balonul intrând, cu portar cu tot, doi metri în spaţiul porţii! Este egalitate pe tabela de marcaj şi, pe fondul unei neînţelese slăbiri a CS Vulcan, universitarii îşi înteţesc atacurile.
În minutul 24, Doroftei
este foarte aproape să-i aducă avantaj echipei din Petroşani, Şilip cade în careul petroşenean, dar degeaba, centralul Cristian Lazăr consideră că faza nu a fost de unşpe metri.  În minutul 35 Chiriţă era cât pe ce s-o comită din nou în poarta lui Cimporesc, iar aproape de finalul primei reprize, în minutul 40, Ion Roşian s-a aflat foarte, foarte aproape de al doilea gol.
Repriza secundă
are o altă faţă şi, în foarte mare măsură, le aparţine jucătorilor de la CS Vulcan. Ionuţ Gavriluţ nu reuşeşte să-l învingă pe Cimporesc, portarul vulcănean fiind în bulan la această ultimă întâlnire din tur, iar cartonaşele galbene încep să se abată asupra petroşenenilor care nu se dau în spate de la fault, ca să oprească fazele ofensive ale vulcănenilor. Al doilea gol al CS Vulcan a fost realizat de Arian Roşian, în minutul 69.
Mingea a fost şutată
de fratele său Ion, dintr-o lovitură de colţ, iar Adi, de la trei metri, a deviat-o excepţional cu capul în aţele porţii petroşenene. Sfârşitul jocului i-a enervat vizibil pe oficialii petroşeneni care l-au acuzat de părtinire pe centralul Cristian Lazăr. A fost nevoie, la un moment dat, de intervenţia oamenilor de ordine şi a poliţiştilor local, pentru ca incidentul să nu degenereze.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii