CNS Cetate Deva a pierdut pe teren pe propriu

CNS Cetate Deva a pierdut pe teren pe propriu

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Echipa de fotbal CNS „Cetate” Deva s-a descurcat mai bine în amicalele cu echipele cu ştate vechi de plată în eşalonul trei decât în meciul test cu nou-promovata Măgura Cisnădie, pe care l-a pierdut cu scorul de 2-4 (1-1), pe teren propriu.

Antrenorul Marius Sîrbu a precizat că victoria oaspeţilor a fost meritată şi că echipa sa mai are multe lucruri de pus la punct pentru a avea un joc competitiv. Cu trei jucători care au activat şi în Liga I acum trei ani la Voinţa Sibiu în lot, Măgura Cisnădie a dat tonul partidei de la Deva printr-un gol marcat destul de rapid.

„Prima repriză a fost una echilibrată, cu ocazii de ambele părţi şi cu un joc de calitate. S-a văzut că adversarii noştri au mai multă experienţă, dar noi am compensat prin disciplină tactică şi ambiţie. Situaţia s-a schimbat după pauză, întrucât noi am efectuat multe schimbări, iar potenţialul fizic al echipei este încă în formare”, a declarat antrenorul Marius Sîrbu. Devenii vor mai avea un joc test săptămâna aceasta sâmbătă, de la ora 10:00, în deplasare cu Performanţa Ighiu, şi ea echipă nou-promovată în Liga a III-a, iar revanşa cu sibienii se va disputa miercurea viitoare la Cisnădie.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii