În atenţia celor interesaţi: Mai sunt câteva zile în care se pot...

În atenţia celor interesaţi: Mai sunt câteva zile în care se pot face înscrieri la Campionatul de Fotbal al Nedeii Vulcănene

Timp de citire: un minut
În acest an, mult aşteptata Nedeie Vulcăneană începe ziua de 27 iunie şi se va termina, ca de obicei, cu spectacolul de muzică populară de la locul de agrement “La Brazi”, programat în după amiaza zilei de duminică, 3 iulie.
Ca de fiecare dată,
înainte de începerea manifestărilor cultural-artistice de pe Bulevardul Mihai Viteazul, la terenul Stadionului Central se joacă meciurile de fotbal menite să desemneze cele mai bune echipe de cartier. Înscrierile pentru competiţia fotbalistică au început şi doritorii se pot adresa pentru aceasta la Clubul Pensionarilor. Loc în care există o persoană desemnată de către comisia de organizare.
De reţinut că
înscrierile se fac până în data de 17 iunie. Fiecare echipă trebuie să prezinte un tabel cu 18-20 de jucători nelegitimaţi în 2016. Tragerea la sorţi pentru desemnarea grupelor se va face în 20 iunie la Primăria municipiului Vulcan, iar partidele, care sunt eliminatorii, vor începe în 22 iunie. Finala este programată pentru data de 28 iunie 2016.
Reamintesc,
la rugămintea organizatorilor, că prezenţa la tragerea la sorţi este obligatorie. După meciurile din finală primele patru echipe clasate vor fi răsplătite cu premii în bani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii