Hunedorenii, / Spre Liga a II-a – cu viteza luminii

Hunedorenii, / Spre Liga a II-a – cu viteza luminii

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Grație a 17 victorii și a unui rezultat de egalitate, CS Hunedoara a reușit să termine campionatul regular al Ligii a 3-a, din toate cele 10 serii, cu punctajul cel mai mare, 52 de puncte.

 

Florin Maxim,

antrenorul hunedorenilor, a vorbit despre planurile din play-off la finalul partidei cu Metalurgistul Cugir, scor 3-1.

Conform liga2.ro, Maxim era conștient de ceva timp că echipa sa nu va rata locul 1 în Seria 9 a Ligii a 3-a, astfel că în iarnă a pregătit jucătorii, astfel încât să ajungă la potențialul maxim în câteva săptămâni, după debutul play-off-ului.

Chiar dacă rundele din 2022 nu i-au plăcut în totalitate cum s-a exprimat echipa, Florin Maxim e convins că în play-off și în posibilul baraj de promovare CS Hunedoara va arăta vizibil mai bine.

„Am reușit să terminăm neînvinși, doar un rezultat de egalitate am făcut însă cu Cugir. Despre meciul de azi, a fost unul cu de toate, stil englezesc, o atmosferă frumoasă, un meci pe contre. A fost început prost de noi. După un șut de la 30 de metri, ne-am văzut conduși din minutul 1. Noi am pregătit ceva, am avut și ceva teamă, dar apoi s-a mai echilibrat jocul. Ei au avut o situație în care puteau marca iar. Am avut și noi, dar nu ceva special.

A venit repriza a doua, în care am făcut niște schimbări la pauză, și în patru-cinci minute am reușit să tranșăm victoria. Am făcut patru schimbări la pauză, dar le dau încredere jucătorilor. Nu o mă supăr pe ei, dar au fost ceva greșeli. Dacă întrebam lumea dacă va fi mulțumită cu 17 victorii și un egal, eu cred că toți semnau și erau mulțumiți. Avem mult de muncă, perioada de pregătire am gândit-o altfel. Intrăm mai greu în joc, jucătorii sunt încărcați, dar în două săptămâni eu zic că vom atinge potențialul maxim”, a declarat Florin Maxim.

 

La 15 puncte de locul 2

CS Hunedoara se va lupta în play-off cu următoarele trei clasate la finalul sezonului regular, Metalurgistul Cugir (37 de puncte), Unirea Ungheni (32 de puncte) și Viitorul Cluj (30 de puncte). Toate detaliile din Seria 9 a Ligii 3-a, din play-off și play-out, sunt disponibile AICI.

CS Hunedoara începe grupa pentru promovare pe teren propriu, la începutul lunii aprilie, cu Viitorul Cluj. Apoi, până la finalul turului play-off-ului, le va întâlni pe Metalurgistul Cugir (acasă) și Unirea Ungheni (deplasare).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii