Spre Liga a III-a / CSA Aurul Brad a făcut un pas...

Spre Liga a III-a / CSA Aurul Brad a făcut un pas mare

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Echipa de fotbal a CSA Aurul Brad, reprezentanta județului Hunedoara, a câştigat duminică prima manşă din barajul de pro­mo­vare/ menţinere în Liga 3.

 

Aurul a jucat, acasă, cu Fortuna Becicherecu Mic, cam­pioana judeţului Timiş. Scorul final a fost de 3-1 pentru trupa din Brad. La un moment dat, disputarea partidei a stat sub semnul întrebării, pentru că gazdele nu au avut la început meciului Ambulanța așa cum prevede regulamentul.

  1. care trebuia să fie prezentă la stadion a ajuns doar cu două minute înainte ca sfertul de oră să expire. Partida a fost dominată de gazde, care au ratat multe ocazii de gol.

CSA Aurul Brad a obţinut o victorie clară, di­fe­renţa putând fi mai mare. Trupa din Brad porneşte cu prima şansă la calificare în returul programat du­minică 23 mai la Becicherecu Mic.

Aurul Brad a folosit următoarea formulă de joc: Ilea – Lazăr (min. 87-  Lup), Şoit, Deak, Iga – Paşca (min. 46 – I. Filipaş), Vajda, Leaha, Miclean – Dărăban (min. 74 – Tălpaş), Leucian (min. 83 – Cristea). Antrenori: Mihai Leaha și Viorel Miclean.

„Aurul a fost mai bună ca Becicherecu. Am trăit emoţii cumplite cu ambulanţa ajunsă cu un minut şi jumătate înainte de limită. Va trebui ca echipa să îşi demonstreze valoarea şi la Becicherecu Mic, în retur. Va fi o mare pro­vocare şi pentru administraţia publică locală din Brad să susţinem echipa în liga a treia, vom face un apel la sponsori şi la cetăţeni să ne ajute”, a spus primarul Bradului Florin Cazacu pentru UNU TV.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii