Fotbal liga a IV-a

Fotbal liga a IV-a

Timp de citire: 3 minute
Derby-ul etapei:
Hercules Lupeni – CS Vulcan
Cel mai interesant joc al rundei cu numărul 12 din Liga a IV-a la fotbal este, fără îndoială, cel de la Lupeni dintre Hercules şi CS Vulcan.
Se vor întâlni două echipe între care orgoliul şi ambiţia îşi vor da mereu mâna. CS Vulcan – fosta mare iubire a actualului antrenor de la Lupeni, Dan Voicu – nu traversează deloc o perioadă fastă. Acelaşi lucru se poate spune şi despre echipa gazdă, care este măcinată de suspendări, accidentări şi plecări.
Hercules Lupeni, ocupanta locului secund în clasament, speră, totuşi, într-o victorie. Speranţa reiese şi din declaraţia lui Dan Voicu: „Tot ceea ce sper este să fac un 11 competitiv, ca mai apoi să luăm toate cele trei puncte. Sunt conştient că îmi va fi greu. Să nu uităm că îl am pe Remus Moldovan suspendat, Alexandru Harangozo şi Marius Dumitrescu au plecat la muncă. Ne va fi greu”. Partida de la Lupeni va fi condusă la centru de un arbitru experimentat: Sergiu Stanca din Orăştie.
Programul etapei nr. 12: 
Aurul Brad – Victoria Călan. Arbitri: Cristian Lazăr, Cătălin Gociu, Răducu
Mateescu. Observator: Florin Călugăriţa.
Hercules Lupeni – CS Vulcan. Arbitri: Sergiu Stanca, Leopold Herczeg şi Cristian Bumb Observator: Stan Hanzi
CSM Jiul Petroşani – Gloria Geoagiu.
Arbitri: Valentin Gavrilă, Cristian Petrean şi Tiberiu Hajdu. Observator: Grigore Macavei.
Retezatul Haţeg – Cetate Deva II. Arbitri: Daniel Thirt, C-tin Rogojină, Alexandra
Rogojină. Observator: Adrian Radu.
Inter Petrila – Aurul Certej. Arbitri: Flaviu Coroiu, Corado Cîrstoiu, Cosmin Danciu.
Observator: Sorin Ciotlăuş.
Şoimul Băiţa – Metalul Criscior. Arbitri: Petru Voica, Alin Saraol, Roland Kelemen. Observator: Mircea Sîrbu.
Universitatea Petroşani – Minerul Uricani. Arbitri: Alexandru Bălan, Roxana Ghenciu, Raul Popa. Observator: Petru Spărios.
Avertisment pentru Universitatea
Sărăcie mare în fotbalul din ligile inferioare, unde echipele nu îşi mai permit să-şi plătească taxele obligatorii pentru arbitraj, iar AJF-ul a decis să nu mai păsuiască pe nimeni în astfel de cazuri.
De data aceasta a primit avertisment chiar o echipă din Vale. Începând cu 18 noiembrie, AS Universitatea Petroşani nu va mai fi programată la jocurile oficiale organizate de AJF Hunedoara, până la achitarea tuturor taxelor şi penalităţilor restante pe care le are la AJF Hunedoara.
Pentru antrenorul-jucător de la Petrila
Trei etape de suspendare
Adrian Câmpeanu, antrenorul-jucător al echipei de fotbal Inter Petrila, a primit trei etape de suspendare şi 75 lei penalitate sportivă pentru lovirea cu cotul a unui adversar în timp ce jocul era oprit.
Astfel, jucătorul va lipsi în partida de sâmbătă, de pe teren propriu, pe care echipa sa o va susţine în compania celor de la Aurul Certej. Tot pentru loviri în timp ce jocul a fost oprit au mai primit câte trei etape de suspendare un junior de la Aurul Certej şi unul de la Retezatul Haţeg.
„Nu meritam atât de multe etape. A fost un fault de joc, din punctul meu de vedere, în prima fază, eu am fost cel lovit. În ceea ce priveşte meciul de sâmbătă va fi unul greu pentru noi,  pentru că avem şi jucători accidentaţi şi suspendaţi, dar sper să câştigăm şi să terminăm măcar pe locul trei”, a declarat antrenorul-jucător.
Pentru că au descompletat echipa
Au fost sancţionaţi  
Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara a decis să omologheze scorul de 3-0 în favoarea echipei CNS Cetate Deva, iar echipa AS Hercules Lupeni a fost sancţionată cu suma de cu 150 lei penalitate sportivă pentru descompletarea echipei sub numărul minim admis de jucători.
Pedeapsa a fost dată pentru partida din campionatul juniorilor.
De asemenea, echipei ACS Retezatul Haţeg i-a fost acordat un termen de graţie, pentru achitarea datoriilor restante de 360 de lei către ACS Victoria Călan, pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera sau de a legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea. Vă reamintim că vestiarele celor de la Călan au căzut pradă nervilor jucătorilor de la Haţeg.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii