Fotbal. Liga a III-a / Alt antrenor, aceleaşi probleme

Fotbal. Liga a III-a / Alt antrenor, aceleaşi probleme

Timp de citire: un minut
Cu nou-instalatul Adrian Iencsi la timonă, FC Hunedoara a suferit în meciul cu Metalurgistul Cugir exact de aceleaşi „boli” care au dus la eşecul  din partida cu Măgura Cisnădie care a declanşat demiterea experimentatului Victor Roşca.
Alb-albaştrii au condus sâmbătă, acasă, cu 2-0 şi au pierdut cu 2-3, la fel ca în duelul cu sibienii în care au fost învinşi cu 3-4, după ce au avut avantaj de 2-0 la pauză.
„Îmi pare rău că am pierdut acest meci, însă echipa a căzut fizic şi psihic, în momentul în care s-a primit al doilea gol. Am venit la Hunedoara să creez o echipă competitivă, care să câştige meci de meci, dar Metalurgistul Cugir a fost echipa care şi-a dorit mai mult victoria. I-am văzut pe băieţi concentraţi la meci, iar luni vom analiza ce s-a întâmplat şi vom lua măsurile care se impun” a declarat Adrian Iencsi la finalul partidei  pentru site-ul suporterilor corvinişti.
FC Hunedoara: Raţ – Ciucurescu, Maghici, Mardare, Trăşcan – Ionicescu – Bloj, Sandu Remus, Drăgoescu – Tecsi, Bozian. Au mai intrat: Petresc, Crengăniş, Grigore şi Marina.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii