Fotbal. Liga 2. Corvinul are un nou șef 

Fotbal. Liga 2. Corvinul are un nou șef 

Timp de citire: un minut

Echipa de fotbal Corvinul Hunedoara va debuta în Liga 2 cu un nou președinte.

Dan Colesniuc este noul președinte al Corvinului. Colesniuc are 61 de ani și a fost fotbalist la Corvinul în anii ’70–’80. Îi va lua locul în organigrama clubului lui Sorin Cimpoca. Acesta din urmă și-a înaintat demisia, din cauza problemelor de sănătate întâmpinate în ultima perioadă.

„Noul conducător al CS Corvinul 1921 Hunedoara va lucra, îndeaproape, cu actualul director adjunct, Anton Heleșteanu. Fost jucător al Corvinului în perioada de glorie a echipei noastre, Dan Colesniuc, a fost aproape de club în aproape toți anii de după retragere fiind, printre altele, și administrator al Bazei Sportive Michael Klein”, se precizează în comunicatul grupării hunedorene.

Primarul Bobouțanu a declarat că numirea lui Colesniuc este alegerea firească și potrivită, având în vedere experiența pe care o are.

Despre numirea noului șef al „corbilor” a vorbit tot primarul Bobouțanu.

„Aș vrea să îi mulțumesc, în primul rând, lui Sorin Cimpoca, cel care a fost alături de club încă din 2016 și cu care am obținut două promovări: din Liga 4 în Liga și din cel de-al treilea eșalon în cea de-a doua divize, în această vară. A fost trup și suflet în acest proiect și va rămâne aproape de ceea ce înseamnă sportul hunedorean, pentru că i-am propus postul de consilier pe probleme de sport în cabinetul meu. În ceea ce îl privește pe Dan Colesniuc, cred că este alegerea firească și potrivită, având în vedere experiența pe care o are, atât ca fost jucător, cât și ca administrator. Va face tandem, în continuare, cu Anton Heleșteanu. Sunt doi oameni de fotbal, cu experiență, în care am mare încredere și care își asumă, astfel, responsabilitatea de a conduce un club cu tradiția și istoria Corvinului spre performanțele pe care le așteaptă toți hunedorenii iubitori de fotbal și nu numai”, a spus edilul Hunedoarei.

Din Consiliul de Administrație al CS Corvinul 1921 Hunedoara fac parte în acest moment Ioan Andone, Remus Vlad, Sorin Cimpoca și Ciprian Palcău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii