Fotbal. Promovare în Liga 2. Corvinul Hunedoara – la 90 de minute de...

Fotbal. Promovare în Liga 2. Corvinul Hunedoara – la 90 de minute de Liga 2!

Timp de citire: 2 minute

Corvinul Hunedoara pare că nu va mai face greșeala din sezonul trecut, atunci când a ratat surprinzător promovarea în Liga 2, în urma finalei barajului cu Minaur Baia Mare.

La acel moment purta numele de CS Hunedoara și era învinsă de formația din Baia Mare cu 3-5 la general. Acum Corvinul Hunedoara este la 90 de minute de Liga 2, după ce în turul finalei cu Unirea Ungheni, din deplasare, a reușit să se impună cu 2-0. A fost o victorie trăită intens de antrenorul Florin Maxim.

„Am trăit intens partida, aceste meciuri reprezintă finala. Am trăit meciul ca atare, mă bucură rezultatul, jocul, chiar dacă în a doua repriză mai puteam înscrie cel puțin un gol. Mă bucură rezultatul, știu că a fost un meci cu încărcătură. Băieții au gestionat bine partida, am dezarmat adversarul, care, în afară de două acțiuni în careu și o fază fixă, nu-mi aduc aminte nimic din partea lui.

Ungheni e o echipă periculoasă, a trecut de Oradea. E o echipă bună pe contraatac, cu Trif, Oltean și Astafei, iar în spatele lor Istrate. Sunt acești patru jucători, iar dacă nu îți iei măsuri pot să ai probleme cum au avut cei de la Oradea.

A fost o echipă preocupată de joc, dar băieții mei au evoluat bine. Au blocat bine, am dezarmat adversarul și cred că am făcut un meci bun.

Sută la sută vom arăta mult mai bine după perioada de pregătire.

Am jucat cu o echipă din seria noastră, pe care am învins-o detașat în două meciuri, dar în alte meciuri au fost jocuri strânse. Însă, s-a văzut diferența de valoare dintre cele două echipe.

Fanii sunt alături de noi, ne susțin, le mulțumim și sperăm să umplem stadionul miercuri.

Aș vrea să avem un stadion plin! Băieții cred că au demonstrat că au fost devotați. Indiferent de formulă, toți jucătorii au fost implicați. Au înțeles principiul rotației și merită băieții să aibă un stadion plin”, a declarat Florin Maxim în urma victoriei din turul finalei pentru promovarea în Liga 2.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii