Fotbal juvenil. Iese fum fără foc?!

Fotbal juvenil. Iese fum fără foc?!

Timp de citire: 2 minute

Totul a degenerat la meciurile din Interliga de fotbal ce au avut loc la Petroșani. Conflictul s-a mutat și în mediul online, unde spiritele s-au imcins la nivel declarativ. S-a întâmplat la evenimentul organizat de AJF Hunedoara, Interliga. Protagoniste sunt echipele Universitatea Petroşani și „Școala de Fotbal Damian Militaru”.

„Am încercat sa stau departe de toată mizeria creată, dar s-a ajuns prea departe. De la un simplu meci de Interligă s-a ajuns prea departe! Suntem acuzați de bullying, când bullying-ul a fost la adresa antrenorului nostru care a fost agresat fizic, prin lovirea cu pumnul în față de către un antrenor de la echipa organizatoare, de față cu copiii de 6-8 ani care au fost martori la toate scenele grotești. Și dacă câțiva dintre părinții noștri au intrat pe teren, au facut-o pentru a-și apăra antrenorul, singur între trei antrenori ai echipei adverse! Noi avem dovezi clare, nu doar vorbe deșarte!  Și dacă asta este un lucru greșit, înseamnă că nu mai suntem oameni și ne-am pierdut de tot și ultima picătură de umanitate! DIN NEFERICIRE IMAGINILE VIDEO STAU DREPT DOVADĂ!

Bucuria unor copii s-a transformat în meci de box creat de antrenorul echipei organizatoare! Un alt aspect, antrenorul nostru agresat a fost acuzat că nu are dreptul să fie pe teren, în condițiile care este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, licențiat în fotbal, spre deosebire de alții antrenori cu licență C obținută în 2 sau 3 luni. Dacă 5 ani de studii nu contează, dar în schimb primează cele 2 luni, înseamnă că avem alte valori!

Și un ultim aspect, noi suntem participanți de 5 ani în Interligă la toate categoriile de vârstă! Dacă ni se poate reproșa ceva din toate punctele de vedere, organizatoric, moral, profesional, uman, eu, personal, îmi cer scuze public!

Va mulțumesc!”, se arată pe pagina de Facebook a echipei „Damian Militaru”.

Pe o altă pagina de Facebook cea a A. S. Universității Petroșani vine replica.

„S-a desfășurat o nouă etapă din competiția Interliga Națională de fotbal. Le mulțumim tuturor părinților și copiilor noștri că au înțeles ce înseamnă această competiție. De asemenea, le mulțumesc pentru atitudinea înțeleaptă de care au dat dovadă, mai ales după fluierul final de la ultimul joc și că nu au răspuns la fel ca anumiți părinți ai partenerilor de întrecere care se consideră coală, care au sărit gardul și au intrat pe suprafața de joc. Acțiunile acestora de bullying la adresa copiilor de după joc nu vor fi trecute cu vederea, în acest sens, pentru o colegă am sesizat conducerea Universității, încă din cursul dimineții, spiritul de ULTRAS de care a dat dovadă alături de soțul ei și nu putem accepta agresiunile și injuriile adresate membrilor staff-ului nostru. Facem precizarea că, acțiunea a fost supervizată de observatorul de joc care a efectuat împreună cu arbitrii confruntarea înainte de începerea fiecărui joc, iar dacă situațiile nu au fost regulamentare să se consemneze, pentru a nu inventa victime colaterale. Dacă există reguli, atunci să fie pentru toată lumea. Mulțumim echipelor participante CSM Deva, CS Corvinul 1921 HD și celei de-a treia participante, care de altfel nu știm regulamentar cine este!!!??”, este mesajul celeilalte echipei implicate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii