La fotbal juvenil / Un argint

La fotbal juvenil / Un argint

Timp de citire: un minut

Grupele de juniori 2005 Şi 2006 ale FC Hunedoara au pierdut finalele disputate în cadrul Turneului Internaţional „Cupa Clinceni”.

Echipa generaţiei 2006 a ocupat locul secund la categoria sa de vârstă după ce a fost învinsă în finala mare a competiţiei de Petrolul Ploieşti, scor 2-3 (1-1 la finalul timpului regulamentar), după prelungiri şi lovituri de departajare. Echipa de la categoria jucătorilor născuţi în 2005 a pierdut finala mică în faţa echipei AS Sporting Vaslui cu 0-1, ocupând locul al patrulea. Antrenorul celor două echipe, Daniel Haidiner, a afirmat că e mulţumit de rezultatele echipelor sale. „Mă aşteptam ca ambele grupe ale mele să se califice în finale, pentru că am muncit foarte mult la pregătirea individuală şi colectivă”, a spus Haidiner, cu mare greutate, pentru că vocea îi era serios afectată  în urma indicaţiilor date pe parcursul turneului.

„Cupa Clinceni” este unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal juvenil cu caracter internaţional organizate în ţară, întrecerea fiind înscrisă în programul oficial al FRF de dezvoltare a acestui sector. La turneu au participat echipe din România, Macedonia, Bulgaria, Israel şi Dubai. Organizatorii au oferit echipelor care s-au clasat pe podium medalii, cupe, mingi, dar şi echipamente de fotbal.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii