Echipa de fotbal a CS Municipal „Mihai Viteazu” Vulcan Va juca în...

Echipa de fotbal a CS Municipal „Mihai Viteazu” Vulcan Va juca în Liga a V-a

Timp de citire: 2 minute
În şedinţa de consiliu local de joi, un punct de pe ordinea de zi se va referi şi la deblocarea unei sume de bani necesare începerii activităţii secţiilor de la CS Municipal „Mihai Viteazu” Vulcan. (am fi curioşi: 1. Cine este naşul clubului municipal vulcănean?; 2. Cine este Mihai Viteazu?; 3. Naşul a văzut filmul „Mihai Viteazul”? – n.r.) 
Zilele trecute
am auzit, în mod neoficial, desigur, că, într-o „bisericuţă”, un membru al unei secţii sportive ar fi procedat la împărţirea banilor care i s-ar cuveni fiecărei activităţi înscrise în nomenclatorul clubului sportiv municipal pe cale să-i iasă actul de naştere. Spun asta, deoarece, ieri, am aflat că este foarte posibil ca, în cursul zilei de astăzi, cel târziu mâine, să ajungă la Vulcan, de la minister, prin fax, desigur, copia după certificatul de înregistrare sportivă, precum şi copiile celorlalte două acte absolut necesare, pentru ca CS Municipal „Mihai Viteazu” Vulcan să funcţioneze legal.
Vasile Pop, membru în
consiliul de administraţie al clubului sportiv, infirmă zvonul cum că bugetul pe secţii ar fi fost făcut de către cineva. „În şedinţa de consiliu de jos, a detaliat el, se va aproba o sumă de bani pe care clubul sportiv s-o aibă la dispoziţie până-n luna decembrie. Împărţirea ei pe secţii o va face consiliul de administraţie, cu precizarea că se va avea grijă ca să fie alocaţi bani şi pentru nevoile clubului: lemne pentru încălzit la iarnă, echipament, reparaţii etc.”.
Se confirmă,
însă, ce s-a auzit în privinţa echipei de fotbal vulcănene. „Fiind un club nou înfiinţat, a spus acelaşi Vasile Pop, echipa a fost înscrisă în Liga a V-a. Ar fi fost o ilegalitate ca ea să activeze în Liga a IV-a, ca până acum. De la anul, însă, odată cu începerea campionatului, fotbaliştii vulcăneni se vor întâlni din nou cu echipe din cea de-a patra ligă”.
În acest context, Vulcanul va juca duminica meciurile programate acasă. Asta, fiindcă, până sâmbătă, inclusiv, componenţii echipelor din Liga a V-a din judeţul nostru au de lucru zi-lumină. În special, în agricultură.
Gheorghe OLTEANU  

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii