După implicarea decisivă în recalcularea pensiilor celor din sistemul minier, Deputatul...

După implicarea decisivă în recalcularea pensiilor celor din sistemul minier, Deputatul Resmeriţă, candidat la primăria Lupeni, s-a întâlnit cu electoratul

Timp de citire: un minut

Pentru Cristian Resmeriţă, candidatul PSD la Primăria Lupeni, şi candidaţii PSD la consiliul  local, ziua de joi a fost o altă zi plină a campaniei electorale, în care s-a întâlnit faţă-n faţă cu lupenenii.

După pasul important făcut într-o comisie importantă a Camerei Deputaţilor, referitor la recalcularea pensiilor celor care au trudit în sistemul minier, deputatul Resmeriţă a fost, pur şi simplu, asaltat de mulţumirile lupenenilor, cărora le-a oferit, cu răbdare, lămuririle necesare referitoare la sistemul legislativ.   

Reprezentanţii şi simpatizanţii celei mai puternice organizaţii PSD din judeţ, organizaţia PSD Lupeni, au putut să-şi expună realizările şi obiectivele edilitare pentru următorii patru ani. Lupenenii din zona CAP, str. Viitorului şi Cartierul Bărbăteni au primit pliante cu oferta PSD. Au fost discuţii sincere cu alegătorii, candidaţii PSD notând doleanţele acestora şi promiţând rezolvarea acestora.

„Am avut şi astăzi  o nouă întâlnire cu cetăţenii municipiului Lupeni, din zona CAP , str. Viitorului şi Cartierul Bărbăteni. Am purtat discuţii constructive pentru Lupeni. Le-am înmânat pliante din care să se informeze cu privire la o parte din  proiectele pe care le-am realizat în timpul celor două mandate de deputat, precum şi ceea ce doresc să fac în următorii patru ani, dacă voi fi ales primar, împreună cu echipa mea de consilieri. Vom continua proiectele deja începute şi vom implementa altele noi, astfel încât municipiul Lupeni să devină un oraş modern, din care tinerii să nu mai plece, iar cei plecaţi să se întoarcă acasă”, ne-a declarat deputatul Cristian Resmeriţă, candidatul PSD la Primăria Lupeni.

Sonia LIBERESCU

Deputatul Resmeriţă – galerie foto

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii