Deva. A bătut palma pentru o partidă printre ruine, și s-a ales...

Deva. A bătut palma pentru o partidă printre ruine, și s-a ales fără bani și telefon, iar tâlharul cu 30 de zile de arest

DISTRIBUIȚI

 Un tânăr de 28 de ani a fost identificat şi arestat preventiv la scurt timp după ce a comis o infracţiune de tâlhărie calificată, asupra unei femei din Deva, cu care se înțelesese pentru o partidă de sex.
Duminică, 15 septembrie, o femeie în vârstă de 38 de ani, din  Deva, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la intersecția străzilor Calea Zarandului cu strada Dorobanților, din
Deva, a fost acostată de un bărbat care i-a cerut să îl însoțească pe strada Dorobanților, într-o clădire dezafectată pentru o partidă de sex.
Profitând de adăpostul întunericului, individul a lovit-o pe femeie și a deposedat-o de poșeta în care avea 230 de lei și telefonul mobil.
În cauză,poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.
În urma cercetărilor, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au identificat prezumtivul autor al faptei reclamate. Acesta este un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Galați.
Tânărul a fost reţinut preventiv şi prezentat magistraţilor Judecătoriei Deva, care au dispus arestarea preventivă a acestuia, pe o perioadă de 30 de zile.
Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii sale activităţi infracţionale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii