Dan Vasilică ar vrea să revină la Petroșani: / „De Petroșani mă...

Dan Vasilică ar vrea să revină la Petroșani: / „De Petroșani mă leagă numai amintiri frumoase”

Timp de citire: 2 minute

De ceva timp, Dan Vasilică a luat pauză de la fotbal. Ultima dată a făcut parte din staff-ul echipei lui Adrian Mititelu.

Multe amintiri

„Acum mă bucur de timpul liber, mi-a cam lipsit în ultimii ani. De Petroșani mă leagă numai amintiri frumoase, am locuit câțiva ani acolo… În Petroșani am terminat liceul, am fost student… Mă simt oarecum de-al locului. Mereu revin cu plăcere in Vale”, spune Dan Vasilică.

De Petroșani îl leagă și faptul ca a antrenat-o aici pe fosta Șirineasa, actuala Viitorul Pandurii din Liga 2.

„Dacă am un regret, când mă gândesc la Petroșani, acesta este că nu am fost lăsat să duc până la capăt proiectul în care am fost angrenat ca antrenor principal al echipei care atunci se numea Șirineasa și își disputa meciurile pe stadionul din Petroșani. Îmi doream să mă bucur la final alături de suporterii și susținătorii echipei din Valea Jiului, oameni cunoscători ai fenomenului și care au primit cu plăcere o altă echipa în casa lor, pe stadionul care erupea cu ceva timp înainte în meciuri de Liga 1”, povestește pentru zvj.ro, Dan Vasilică.

Planuri de viitor

Cât despre planurile sale acesta spune: „Planurile mele sunt legate evident de fotbal, indiferent din ce poziție o să fie, cea de preparator sau de antrenor principal. Desigur, mi-aș dori să fac parte dintr-un proiect care să aibă un fundament solid, cu obiective de performanță, care să reprezinte o provocare”. Fostul antrenor a dat de înțeles că acest proiect  ar putea să fie și CSM Jiul Petroșani.

Și-a învins boala necruțătoare

Dan Vasilică este un învingător nu numai pe terenul de fotbal.

„Am avut cancer la ficat. Făceam chimioterapie rezemat de o chiuvetă, apoi conduceam ca să ajung la echipă, deși nici nu puteam să calc ambreiajul”, povestea Vasilică.

Dan Vasilică a fost preparatorul fizic al celor de la FCU Craiova și vorbit mereu deschis despre problemele avute. În anul 2016 a învins cancerul. „Vorbesc, deși n-am făcut-o niciodată, pentru că poate în acest fel inspir pe cineva care are o boală gravă să lupte și să câștige lupta pentru viață, așa cum am făcut eu”. Dar de atunci a trecut ceva timp, și Dan Vasilică este deschis pentru a dărui totul fotbalului. De ce nu chiar o revenire la Petroșani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii