Cu o investiţie de 40 de miliarde lei, / Aninoasa are după...

Cu o investiţie de 40 de miliarde lei, / Aninoasa are după un sfert de secol drumul principal finalizat

Timp de citire: un minut
În această săptămână se finalizează lucrările importante ce ţin de drumul principal din Aninoasa, astfel că putem spune că, după un sfert de secol, aninosenii vor avea din nou un drum întins ca la carte.
Primarul Nicolae Dunca ne-a comunicat că lucrarea este finalizată în proporţie de 98%: „Mai rămân după această săptămână câteva intrări printre blocuri la acest drum, marcajul şi să mai montăm câteva semne de circulaţie noi. Constructorii trag tare, vor să termine şi ridicarea gurilor de canal. Totuşi, cred că nu vom face inaugurarea oficială a drumului decât la primăvară, după ce totul, orice amănunt, va fi pus la punct. Este o lucrare grea şi mult aşteptată de cetăţenii noştri, drumul principal care trece prin Aninoasa şi care leagă localitatea de Iscroni, de aceea vrem ca totul să iasă bine până la capăt”.
În ceea ce priveşte investiţia, reamintim că jumătatea de drum de la primărie şi până la stadion a fost realizată de primărie, din fonduri de la bugetul local, adică 30 de miliarde lei vechi, în timp ce jumătatea cealaltă, de la stadion şi până la ieşirea spre DN 66A, la Iscroni, a fost realizată de Consiliul Judeţean Hunedoara. Aşa cum a promis, preşedintele Adrian David, aninosean de loc, a reuşit să aloce 10 miliarde lei vechi şi să mobilizeze firma pentru finalizarea acestei lucrări. Bravo, Dunca şi David!
Corneliu BRAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii