CS Vulcan – Aurul Brad: 1-3 / Două cartonaşe roşii contestate de...

CS Vulcan – Aurul Brad: 1-3 / Două cartonaşe roşii contestate de gazde

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Un meci cu o mare încărcătură nervoasă, cu acuzaţii de favorizare a echipei oaspete aduse arbitrului de centru şi încheiat cu scorul de 1-3 (1-1). Aceasta ar fi, foarte pe scurt, o descriere a ceea ce s-a petrecut pe teren la întâlnirea CS Vulcan – Aurul Brad.
Lipsită de aportul
lui Răzvan Maier, echipa vulcăneană nu şi-a găsit pe deplin cadenţa şi tactica necesare, ca să facă faţă unui team puternic ai cărui componenţi arată ca nişte jucători de baschet. Faultările au început să apară încă din primele minute ale partidei. Cineva era de părere că acestea ar fi răspunsul la ceea ce s-a întâmplat la Brad. Numai că, surprinzător, şi oaspeţii au avut grijă să lucreze destoinic la organele anatomice ale vul­că­ne­nilor. O primă ocazie a băieţilor lui Ioan Mugurel Radu de a deschide scorul s-a petrecut în minutul 12. Numai că mingea expediată din lovitură liberă s-a oprit în zidul ridicat de aurari în faţa porţii lor.
Un şut mai ca lumea, 
cu posibilitatea de a fi transformat în gol, a avut Ion Roşianu, în minutul 20. Dar, după părerea unor chibiţi, doar Messi ar fi izbutit de la distanţa aceea. Puţin mai târziu, acelaşi Ion Roşianu este oprit, printr-un fault clar intenţionat, ca să ajungă la poarta Aurului Brad. Centralul Thirt dă doar galben la această fază, lucru care a stârnit mânia tribunei. Foarte frumos şi aplaudat a fost şutul vulcăneanului Rădulescu, petrecut cu puţin timp înainte ca Aurul Brad să reuşească înscrierea primului gol. Realizat în minutul 31, fulgerător, în poarta lui Liviu Militaru, de Miclean pe fondul unei neglijenţe a apărării vulcănene. Din fericire pentru suporterii vulcăneni, partea întâi a meciului nu s-a încheiat cu acest avantaj al oaspeţilor. Egalarea o aduce Florin Rus, în minutul 42, cu un şut foarte frumos şi precis din careul de şase metri.
În repriza secundă
locul portarului vulcănean Militaru este luat de Cimporescu. Nu trece mult timp şi apare prima eliminare în echipa CS Vulcan. La un fault care nicidecum nu era de sancţionat cu roşu, Cristian Ionaşc este nevoit să părăsească terenul. Nervii jucătorilor sunt din  e în ce mai încordaţi, mingea aleargă de la o poartă la alta, dar cei care o bagă din nou în aţe sunt tot oaspeţii, prin Vurdea. La 1-2, desigur, că aurarilor le convine să tragă de timp, dovadă fiind mingile trimise tot mai mult în afara spaţiului de joc.
Subiectul celei de-a doua eliminări 
care a scos din sărite asistenţa vulcăneană a fost Adrian Roşianu. Roşu la un fault contestat de vulcănenii care l-au acuzat de părtinire, pe faţă, pe arbitrul de centru Thirt. Golul al treilea, înscris de brădeanul Mihai Leaha, care a pus capac întâlnirii, a venit în minutul al doilea de prelungire, pe fondul unei mari dezamăgiri şi al moralului total zdruncinat al CS Vulcan. Nu mai e nimic de comentat, ci doar de spus că, la sfârşitul acestei săptămâni, Vulcanul este aşteptat de Hercules Lupeni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii